Omroep Brabant-verslaggever zwemt proef Swimtofightcancer

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-07-2014 Omroeper/ verslaggever Rob Bartol van Omroep Brabant zwemt op donderdag 17 juli 2014 [v/a 10.15 uur] - trajectsgewijs- het parcours van Swim to Fight Cancer. De route wordt gevolgd door een op het hoofd van Bartol gemonteerde camera.
De tocht, vanaf De Grote Hekel, wordt voor een korte impressie onderbroken bij Bastion Oranje, waarna het proef-zwemevenement zich vervolgt naar restaurant Noble [Bastion Vught]. Na een kluuntochtje via de Vughterstuw duikt de reporter achter Essent weer het water van de Dommel in om ten slotte bij de finish, het bolwerk Maria, uit te komen. Daar is op 14 september2014 ook een ‘welkomsterras’ ingericht.

Na deze swimcase komt de organisatie precies de mooiste, de lastigste en de gemakkelijkste plekjes in het water te weten.

Op dit moment hebben voor zich bij de stichting Swim to Fight Cancer 400 deelnemers aangemeld.

Elk van hen dient -buiten de eigen inschrijving
van €100 - € 250 euro op te halen voor het goede doel: meer kankeronderzoek voor ‘Fight cancer’. Er kunnen nog individuele deelnemers worden toegelaten.  De teller voor de donaties staat op € 105.000,-. Streefbedrag is minimaal €150.000.
Inschrijven en doneren kan via www.swimtofightcancer.nl