Gewonnen E-scooter naar Bemoeizorg/Hostelzorg

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-12-2010 | Gewijzigd op: 17-12-2010
Woensdag 15 december 2010 werd het BRAMM-Congres ‘Mobiliteit beweegt iedereen!’ gehouden. Daar was de hoofdprijs een  E-scooter, die gewonnen werd door Joke Zwanikken van Kennisnetwerk Verwenzorg. Joke Zwanikken droeg het elektro mobiel, dat door ScooterPlan beschikbaar was gesteld, meteen over aan Reinier van Arkel.

Joke Zwanikken-Leenders draagt de de zojuist door haar  gewonnen scooter over aan Reinier van Arkel. Links  Cees van Vessem en doctor Zwanikken en rechts Melle van Tilburg van het team Bemoeizorg.

De overdracht van de scooter aan het ambulante team van Bemoeizorg en Hostelzorg, vond plaats op vrijdag 17 december 2010. Zwanikken: 'De verzorgers van Hostelzorg bezoeken cliënten op allerlei locaties. Soms zijn die niet goed bereikbaar met openbaar vervoer of zijn er geen of alleen dure parkeerplekken in de buurt of zijn eenvoudigweg met de auto niet bereikbaar.'
Arend Klaassen, directeur van BRAMM, geeft aan: “Een goed begin is het halve werk. En dankzij deze E-scooter kan een aantal zorgverleners van de Reinier van Arkel groep nu uit de voeten. Maar er lopen ongetwijfeld meer organisaties tegen
soortgelijke knelpunten aan. BRAMM zou graag met hen in contact komen om de mogelijkheden voor goed mobiliteitsmanagement te bespreken.” Geïnteresseerde organisaties kunnen meer informatie vinden op www.BRAMM.nl.