Artibosch en Liedertafelfestival enorm druk bezocht

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-09-2014 | Gewijzigd op: 08-09-2014
De twee festiviteiten in de binnenstad van afgelopen zondag 7 september 2014 zijn druk bezocht. De binnenstad was vanaf 12.00 uur zondag gevuld met koren alom en op de Parade en het St.Janskerkhof stonden vol met [70] kramen. Niet alleen was de kunst prominent  aanwezig, maar er klonk ook muziek en er was theater te zien.
Opvallend warende optredens van Pallas Apollo, rappers en musikanten,die op uitnodiging van SOLOS op de Parade present waren en het absurdistisch theater van Douwe Dijkstra met  de Sneue vertoning.

   
 Sfeerplaatje met veel volk,  kunstzinnige kramen en de Sint Jan op de achtergrond.   foto's © paul kriele, 7 september 2014.

   
 St Janskerkhof
foto's © paul kriele, 7 september 2014.
 'Tango Arte' met  de charmante Brechtje
Verboven en de gitarist Abu Saebu.

   
 Douwe Dijkstra in De Sneue Vertoning:adembenemend, verbazingwekkend en soms ook nog shocking. .
foto's © paul kriele,  7 september 2014.

Het necropoptheater van Douwe Dijstra en de Sneue Vertoning'  trok veel publiek al was dat zeker niet door de herrie. De teksten sloegen aan of riepen vragen op.  Douwe Dijkstra profileerde zich in een treffende en weifelend aansprekelijk -zo van wat zegt -ie me daar nou..?- rol. Zijn liedjes draaien rond het thema 'dood'.

Liedertafelfestival
Het Bosch koor ' 't is nie te geleuve'  in de Hinthamerstraat. In de Kerkstraat stond The Duketown ladies.
foto's © paul kriele, 7 september 2014.

 Kerkplein.  


Modeshow van 'Dutch Art & Design Salon' van kleding ontwerpster Irma Borstede en als organisator van de modeshow  Marianne Verstraete van 'Mateloos'.
 Speciale modeshow hier in de Hinthamerstraat.  foto's © paul kriele, 7 september 2014


Terug naar boven