Inval huis van Hans van Meesen

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-09-2008 | Gewijzigd op: 14-09-2008
Gisterenavond zaterdag 13 september 2008  zijn, ivm met een onderzoek door de Divisie Centrale Recherche Brabant- Noord, drie personen aangehouden, aldus de politiewoordvoerder Rob van Velsen.
De aanhoudingen zijn niet allen gebeurd op het landgoed van Van Meesen aan de Engelensedijk 5, maar houden wel verband met de zaak die nu in onderzoek is.
De politie schaart deze zaak onder 'heling', dwz handel en/ of verborgen houden van gestolen goed. Dinsdag  16 september 2008 komt de recherche met een persbericht.

De 54-jarige Hans van Meesen  bij wie op zijn landgoed aan de Engelensedijk 5 zaterdagavond een inval is gedaan. Daar zijn kostbare schilderijen en dure auto's waaronder deze Ferrari in beslag genomen.Ook zijn een of twee personen gearresteerd.

foto' s © bart meesters 13 september 2008 en paul kriele, 8 november  2007.

Vanavond - zaterdag 13 september 2008 -is een inval gedaan op het landgoed van Hans van Meesen aan de Engelensedijk 5. De inval is een gevolg van een zaak waarover pas maandag duidelijkheid wordt verstrekt
Bij die inval door -niet het landelijk parket, zoals eerder werd gemeld, maar door de Dienst Centrale Recherche Brabant Noord, zijn behalve een of twee arrestaties, ook dure auto’s, waaronder een Ferrari en kostbare schilderijen in beslag genomen.
Hans van Meesen werd vanwege intimidatie en fraude met illegale werkneemsters op 2 september 2002 gearresteerd, kwam tussendoor even vrij om belastingtechnische zaken op orde te stellen en was voorgoed vrij per 10 februari 2005 na het uitzitten van 2 jaar en acht maanden detentie.