Huldiging Vuurwerk- fotowedstrijd Gemeente

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-01-2009 | Gewijzigd op: 22-01-2009
De prijswinnaars poseren na de huldiging in de Trierzaal rondom wethouder Jetty Eugster.
Vlnr: Jeroen van Rosmalen, Pascal van der Elst en Luz van Diedenhoven, wethouder Jetty Eugster, Daphne van Rosmalen.
Midden in streeptrui Danielle van Helvoort en daarachter  Nellie van Helvoort.
Uiterst rechts moeder Ariana Christophe met naast haar dochter [1e prijs] René Christophe, die al lang op haar verlanglijstje een Intendo Wii had staan  en er nu mee naar huis ging dankzij de foto die ze van haar vader nam met het toestel van moeder Christophe..
Op de voorgrond: rechts Jochem en Wouter van Rosmalen en links Olivier van Helvoort.

foto © paul kriele, 21 januari 2008.
 
Om het opruimen van vuurwerkresten te stimuleren schreef de gemeente ism Senternovem een fotowedstrijd uit 'Opruimen vuurwerk'. Daaraan namen 130 personen deel. Donderdag 22 januari 2009 reikte wethouder Jetty Eugster  in de Trierzaal van het Bestuurscentrum de prijzen uit.
Omdat er zoveel inzendingen waren gaan er naast een hoofdprijs -een Nintendo WII- een ook nog 4 extra prijzen de deur uit. Het is de eerste keer dat de gemeente een dergelijke wedstrijd uitschrijft. 

De eerste prijs is voor Joop  van Helvoort uit Rosmalen omdat ie naast het opruimen ook nog een goede sfeer heeft weten weer te geven in een technisch goed gecomponeerde opname.
De andere winnaars zijn: Pascal  van der Elst [Vught],  Ariane Christophe en M. van de Griendt [Den Bosch] en Yochem en Wouter van Rosmalen uit Rosmalen.

Hierboven: de eerste prijswinnaar Joop van Helvoort [Rosmalen]. Rechts boven Ariane Christophe [Den Bosch] en rechts M. van de Griendt [Den Bosch].

  Links boven: Peter van der Elst uit Vught, die met een stofzuiger de rotzooi opruimt.
Boven: Wouter en Yochem van Rosmalen uit Rosmalen, die hier ook super actief zijn.

 Terug naar boven