Rombouts herdenkt vanmorgen slachtoffers 'Parijs'

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-11-2015 | Gewijzigd op: 16-11-2015
Vandaag maandag 16 november 2015, hangt op alle overheidsgebouwen de Nederlandse vlag ivm de aanslagen in Parijs halfstok  Behalve bij de café's e.d. daar is voorlopig de Oeteldonkse vlag blijven hangen. 'Den Bosch is ...  ', weet je wel .

Bericht van maandag 16 november 2015 Burgemeester Rombouts herdenkt vanmorgen kort de aanslagen inParijs.
Tijdens het officiële ontvangst van Eurocommissaris Regionaal Beleid, Cornie  Cretu aan Noordoost Brabant om 10.00 uur bij de Gruyterfabriek, zal burgemeester Rombouts kort stil staan in zijn toespraak bij de aanslagen in Parijs.
In het programma wordt ook om 12.00 uur een minuut stilte in acht genomen.

Pray for Paris
Op het initiatief 'Pray for Paris'in de Sint Jan hebben een paar honderd mensen al hun medeleven met de slachtoffers getoond. Vooraan in de kerk ligt een condoleanceregister ter handtekening of om er een verhaaltje achter te laten.

Bericht van zaterdag 14 november 2015: Bezoek Eurocommissaris aan NO-Brabant .
Maandag 16 november 2015 bezoekt Eurocommissaris voor Regionaal Beleid Corina Cretu Noord-Oost Brabant. Zij laat zich bijpraten over de ontwikkelingen in de regio en de uitdagingen die er nog liggen.

Eurocommissaris Corina  Cretu.

In ’s-Hertogenbosch orientyeert Cretu zich o.a. in De Gruyterfabriek, Plantlab en de Food&Health Campus.
Na het Bossche programma vertrekt Cretu naar Veghel, waar zij bedrijventerrein Futureproof bezoekt.

De delegatie, olv de CdKoning Wim van de Donk, bestaat verder uit burgemeester Ton Rombouts, voorzitter van AgriFood Capital, Europarlementariërs Lambert van Nistelrooij, Mathijs van Miltenburg en El¿bieta Lukacijewska, bestuurders uit de regio en ondernemers. 
Het programma rond het werkbezoek van Eurocommissaris Cretu wordt georganiseerd door AgriFood Capital in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant


Terug naar boven