Rondgang Blauwe Engelen bij Bossche ondernemers ivm hun gastvrijheid

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-01-2017 | Gewijzigd op: 18-01-2017
Rondgang van VVV en Blauwe Engelen  uit dank voor de gastvrijheid van Bossche ondernemers

Maandagmiddag 16 januari zijn Henk Engel van de Blauwe Engelen en VVV -directeur Rein de Laat samen met Muoriëlden Tuinder  van Ster in Uitvoering  langs een serie Bossche ondernemers [ horeca zowel als kledingzaken en de Rabobank] gegaan om hen te bedanken voor hun gastvrijheid. In die zaken mochten in het Jeroen Boschjaar de gastheren en gastvrouwen van de Blauwe Engelen er koffie of thee drinken, iets lekkers eten en /of naar de toilet.

Hun rondgang wordt vrijdagmiddag 20 januari 2017 voortgezet, omdat maandag veel zaken dicht waren.


Nieuwsbrief Gastvrij 's-Hertogenbosch
De stichting Gastvrij 's-Hertogenbosch heeft een Nieuwsbrief, een nieuw initiatief,  doen uitgaan onder redactie van Joep van Vugt, lid van de Initiatiefgroep. Daarin staan de kernpunten van de Blauwe Engelen en de voorgenomen plannen en lopende ontwikkelingen.
Op  donderdag 9 februari 2017 wordt de eerste -nieuwe- algemene informatieavond belegd.  Daarin zal- middels gesprekken- de kandidatuur van de eerste Blauwe Engelen 'nieuwe stijl' worden doorgenomen. 

Op de foto's Henk Engel initiatiefnemer van
de Blauwe Engelen en VVV-directeur Rein de Laat
[beige jas] en en Muriël den Tuinder
[met witte sjaalkraag] van Ster in Uitvoering
.

.
-Links Bij de Rabobank op het Kerkplein.
Boven links 't Root in de Kolperstraat,
Rechts boven: Het Vervolg op Fonteinplein
Hierboven Fuente op het Fonteinplei
n. -Rechts: Kledingzaak Hello Den Boschfoto's © henk van esch, 16 januari 2017.
 


Bericht van  14 januari 2017 VVV en Blauwe Engelen bedanken de Bossche ondernemers
De  VVV gaat samen met Henk Engel van  De Blauwe Engelen maandag 16 januari 2017] de horecazaken langs die de 350 gastheren/ vrouwen van de Blauwe Engelen steeds gastvrij met bijv. koffie/ thee of een gelegenheid voor toiletbezoek ontvingen.
VVV-directeur Rein de Laat zal de 24 ondernemers voor hun onbaatzuchtige gastvrijheid  een klein Bosch geschenk met een persoonlijke boodschap aanreiken. Rein de Laat: 'Deze ondernemers geven, net als de Blauwe Engelen, invulling aan het begrip gastvrijheid. Precies waar wij als stad voor staan.'


Terug naar boven