Joris Linssen feliciteert in Eetbar DIT 40-jarige Maritska Aarts

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-10-2017 | Gewijzigd op: 09-10-2017

Zaterdagavond 7 oktober 2017 kwam om 20.00 uur Joris Linssen, bekend van Joris kerstboom, maar ook van zijn band Joris Linssen & Caramba op de ‘Dag van de Liefde’ bij Eetbar Dit in de Snellestraat binnengestapt. Dat was dus met voorbedachten rade, maar niet bekend bij de jarige Maritska Aarts. Zij zat daar met negen vriendinnen haar 40ste verjaardag te vieren. Partner Lucas Kerkhoven [43 jaar], met wie ze al vanaf 1996 een relatie heeft en intussen drie kinderen, kwam haar feliciteren en had Joris  op deze door Joris benoemde ‘Dag van de liefde’en zijn band opgetrommeld. Dat werd een complete verrassing voor Maritska* en een lollige boel voor alle gasten in het tjokvolle restaurantje.   


Joris Linssen gaf in Eetbar Dit in de Snellestraat tegenover Dit met zijn band Caramba een liefdesserenade voor Maritska Aarts weg.

*Maritska en zus Kirsten zijn kleinkinderen van Louis Aarts, eertijds een bekende  Bosschenaar. Hun vader heet Ben Aarts.


......................
Liefdesserenade van Caramba
in Eetbar Dit  in de Snellestraat-Rechts onder: De confrontatie voor de
jarige Maritska
 bij binnenkomst van partner Lucas Kerkhoven en met Joris Linssen. Links op de foto [re-onder] Kirsten*, de zus van Maritska. 

-Onder Joris Linssen vraagt Maritska:
Is er al voor je  gezongen?  waarop hij
met zijn band een 'Lang zal ze leven' inzet
.

-Onderaan: Zelfs de accordeonnist van de vijfkoppige
mariachiband gaat voor Maritska op de knie
ën.

foto's © paul kriele, 7 oktober 2017.
.........
.........
 .......

De 43 -jarige Lucas Kerkhoven, afkomstig uit Prinsenbeek en de Bossche Maritska Aarts ontmoetten elkaar in 1996 op vakantie in Calella in Spanje.  Maritska werkt als HR-officer bij Bournel en Lucas is technisch consultant bij KPN.  Terug naar boven