Fatima Bouchrit klantmanager 2009

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-04-2009 | Gewijzigd op: 22-04-2009
Fatima Bouchrit casemanager Werk en Handhaving van Arbeidsmarkt en Sociale Zaken (AmSZ) is gekozen tot Klantmanager van het jaar 2009.  De bijbehorende prijs ontving Fatmia gisteren 21 april 2009 op de Nationale Klant Managementdag uit handen van ex-minister Ella Vogelaar: een studiereis naar Zuid Afrika. Ook Annemarie Bruin van AmSZ was genomineerd voor deze prijs.

   Klantmanager 2009 Fatima Bouchrit.

Fatima heeft de prijs gekregen voor haar inzet in het project “Motivatie interventie voor alleenstaande ouders”, waarin zij een nieuwe methodiek neerzette voor alleenstaande ouders die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt en al lang een bijstandsuitkering ontvangen.
De jury prees haar om haar klantgerichtheid, stimulerende en enthousiasmerende rol in het multidisciplinaire team. De ambtenaar van de TGemeente Den Bosch heeft bijv. voor de groep Roma-vrouwen een passend traject naar Werk bedacht. 
Fatima gaat dit jaar een ambassadeursrol vervullen voor het vak van Klantmanager in het algemeen en de methode van de Gemeente 's-Hertogenbosch in het bijzonder.

Nationale klant managementdag
De prijs en de Nationale Klant Managementdag is een initiatief van Keyzen (human resource oplossingen) en is bedoeld voor medewerkers binnen de Sociale Zekerheid, gemeenten, CWI en UWV. 
Na een eerste selectie zijn er drie kandidaten overgebleven, waaronder twee medewerkers van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Dit jaar heeft Keyzen een studiereis naar Zuid-Afrika aan de winnaar aangeboden. Het gaat om een “studie-leer-participatie ervaring” die wordt georganiseerd door de Stichting The Learning Journey uit Sint-Michielsgestel.