Ondernemers Verwersstr. hangen verlichting op

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-11-2009 | Gewijzigd op: 22-11-2009
bericht 22 november 2009
Na klachten heef het energiebedrijf de blauwe- flikkerende - Led-lampjes uit de armaturen gehaald. Omwonenden konden er niet van slapen.... .
Binnen 5 dagen nadat de verlichting was opgehangen moesten de blauwe, flikkerende Ledlampjes er weer uit...

foto © paul kriele, 22 november 2009.
bericht 18 november 2009
Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch heeft jaren zitten bakkelijen met de gemeente [omtrent financiering] én.. met de eigen ondernemers [voor deelname] om een fatsoenlijke sfeervolle verlichting in de binnenstadsstraten aan te brengen.
Met de nieuwe organisatie, waarbij alle binnenstadsondernemers worden aangesloten en via gemeentelijke 'opcenten' daaraan een bijdrage betalen, kunnen voortaan specifieke initiatieven worden bekostigd, zoals
bijvoorbeeld een feestverlichting.

Initiatief van ondernemer Ronald Hermans: de sfeerverlichting in de Verwersstraat ter hoogtevan Max herenmode [links] en ..  en vanaf de kruising Waterstraat/LangePutstraat.

foto's © paul kriele,18 november 2009.

Maar....intussen heeft een ondernemer het heft in eigen hand genomen en zelf  voor de straat-in-opkomst, de Verwersstraat, een eigen sfeerverlichting opgehangen*. In de verlichtingsarmaturen bevinden zich kleine blauwe -knipperende- ledlampjes. De gezamelijke ondernemers uit de straat willen met dit accent de straat beter in beeld brengen. Het initiatief kwam van Roland Hermans.

De Tilburger  Roland Hermans heeft drie zaken in de stad Max in de Verwersstraat Azzurro Achter het Stadhuis en Due in de Kerkstraat. Diens echtgenote heeft de sjieke schoenenzaak Finds, waar voorheen Max herenmode zat, gelegen op de hoek Verwersstraat/Achter het Stadhuis.
 
Kerstverlichting in de Ridderstraat  en.. op het Fonteinplein, waar nog de oude kerstverlichting van Hartje Den Bosch hangt. Een schril kontrast met die van de Verwersstraat.

 foto's © paul kriele

De kroonverlichting van ondernemersvereniging  van  Hartje 's-Hertogenbosch valt nu wel in het niet bij deze imposante -bling bling- sfeerverlichting.

* Het initiatief van Hermans heeft de instemming gekregen van andere zakenlui in de Verwersstraat die bijdragen in de kosten. Doel was de straat nog sterker in beeld te brengen. De gemeente gaf toestemming om d everlichting op te hangen.

Terug naar boven