Directeur ZLTO Gerard van Oosten legt functie neer

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-12-2010 | Gewijzigd op: 03-12-2010
 
Rechtsboven: Algemeen directeur Gerard van Oosten vertrekt bij de in gebruikneming nieuwbouw ZLTO aan de Bossche Onderwijsboulevard [boven]. 

foto's © paul kriele, 7 mei  en 8 november 2010.

Gerard van Oosten stopt per 1 januari 2011 als algemeen directeur van de ZLTO*. Dat zijn ZLTO bestuur en Van Oosten in goed overleg met elkaar overeen gekomen.Gerard van Oosten is sinds mei 1998 algemeen directeur van wat toen nog de NCB heette.
Onder zijn leiding heeft ZLTO zich ontwikkeld tot een professionele en visiegedreven organisatie die agrarische ondernemers ondersteunt in het realiseren van een duurzaam perspectief.
Van Oosten gaf vorm aan de vernieuwing in het denken over de verschillende rollen die ZLTO  in de verduurzaming van land- en tuinbouw heeft. ZLTO staat er anno 2010 goed voor en is partner in menig project en netwerk.
Van Oosten heeft aan de nieuwbouw van de organisatie aan de Onderwijsboulevard een belangrijke bijdrage geleverd. De verhuizing van Tilburg naar Den Bosch is een natuurlijk moment voor Van Oosten om een andere stap te zetten.

*Noot ZLTO:
De ZLTO is de vereniging van boeren en tuinders in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. ZLTO heeft ruim 18.000 leden die ruim 10.500 agrarische bedrijven vertegenwoordigen.