Winnaars Doegeld 2010

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-12-2010 | Gewijzigd op: 16-12-2010
Woensdag 15 december 2010 heeft wethouder Bart Eigeman in Cosmopoliet in de Kolperstraat de cheque van € 10.000 Doegeld 2010 uitgereikt.  Het team van 'Make je Move' was de gelukkige: met Kelly en Melanie Schetters, Gilian Passon en Maud-Sarah Verwegen. De groep wil een platform oprichten die gezamenlijk interesse heeft in milieubewustzijn, duurzaamheid, leefomgeving en creativiteit.
Vanuit dit platform wil zij workshops organiseren waar jongeren dingen leren maken van natuurlijke/gerecycelde materialen.

De winnaars met , Janneke Kannemans en Sophie Gruijters, de 11-jarige Gilian Passon en Maud Sarah Verwegen.Kelly en Melanie Schetters waren niet aanwezig die avond. Tezamen bedachten zij een 'Make je Move- project'. De tweede plaats winnaars die voor hun idee een musical op te zetten € 3000 wonnen. De twee meisjes in witte kleding zijn Benthe de Jong & Yara Pelger.

foto's © marc venrooij, 15 december 2010.

Na de ceremonie rond het Doegeld benoemde de wethouder ook de nieuwe jongerenambassadeurs. Het zijn delegaties van drie middelbare scholen te weten: Stedelijk Gymnasium, ds. Pierson College, Avans en het Hervion. Het ambassadeurschap, dat bedoeld is om jongeren bij de gemeente te betrekken, geldt voor deze jongeren ook als stageproject.

-Boven: De pas aangestelde ambassadeurs die jongeren meer bij de gemeente gaan betrekken.  
-Rechts boven : Zij ontvangen visitekaartjes van de gemeente uit handen van wethouder Bart Eigeman.

-Rechts: de oude en de nieuwe ambassadeurs

foto's © marc venrooij, 15 december 2010.

De jongeren ambassadeurs zijn:
Carmen Wijnen [Avans], Jani Hurkens [Stedelijk Gym], Marleen Serné [Pierson] Sietske vanZijl [Pierson], Britt Walta [Pierson] [niet aanwezig], Nadia Amezian [Hervion] [niet aanwezig] , Samiya Chellaf [Hervion] [niet aanwezig] , Omajma Khanchouf [Hervion] [niet aanwezig[] , Zainab Houzmali [Hervion] [niet aanwezig], Carmen Wijnen [2] Hervion], en Petra Verweij [Hervion].  

Terug naar boven