Doe-geld uitgereikt aan zes meiden

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-06-2006 Het bedrag van 10.000 euro, dat in de Doe-geld prijsvraag was beloofd, gaat naar de meidengroep All in The Mix. Op een feestelijke bijeenkomst in het stadhuis reikte wethouder Bart Eigeman de cheque uit aan Jamila, Ghariba, Sabah, Karima,Souad en Naija uit de wijk: resp. Boschveld, West, Kruiskamp en Deuteren. De zes zette met een aanvraag van he t Doe-geld o.a. een 'gezonde lunch-informatie, een capoeira workshop en een info over Loverboys op.Het zestal diende twee voorstellen in: het organiseren van een jongerenfestival met Sport en Beweging en een multi-cultifestival met muziek een zwarte markt en een modeshow. Volgens de jury heeft All in The Mix met haar idee dat laagdrempelig is en realiseerbaar, ook een maatschappelijk probleem aangepakt.

Zeven ipv zes dames uit de wijken Deuteren, Kruiskamp, West en Boschveld, die activiteiten opzetten omdat er zo weinig te doen was in hun wijk.Daarvoor ontvingen zij op woensdag 28 juni 2006 in het stadhuis een cheque van 10.000 euro uit handen van wethouder Bart Eigeman [rechts achter].
 

Zeven ipv zes dames uit de wijken Deuteren, Kruiskamp, West en Boschveld, die activiteiten opzetten omdat er zo weinig te doen was in hun wijk. Daarvoor ontvingen zij op woensdag 28 juni 2006 in het stadhuis een cheque van 10.000 euro uit handen van wethouder Bart Eigeman.
Bij de uitreiking waren ook leden van Divers, de redactie van de jongeren website XS-Hero en alle Doe-geldaanvragers en de jury van de prijsvraag aanwezig.