Dream Foundation passeert Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-06-2006 Een groep van een twintigtal fietsers en fietsters stonden sportief gekleed, in witte shirts en gekleurde broeken vrijdagmiddag rond 3 uur op de Markt bij een promotiebus van Dream Foundation. Dat is een internationaal netwerk van mensen en instellingen die 'de liefste wens' vervult van mensen met een levensbedreigende ziekte korter dan 12 maanden. Het evenement waar de groep in deze editie aan deelnam, was opgezet door de New York Steppers en de Stichting Sportzeskamp. Deze sponsortocht wordt ook gesteund door de Rabobank 
Aan Dream Foundation werken allen vrijwilligers mee die bewust de Nederlandse samenleving voor dit doel een oppepper willen geven. 

De fietsers van Dream Foundation vrijdagmiddag 2 juni 2006 voor een korte stop op de Bossche Markt. foto's © paul kriele, 2 juni 2006.
 

De stop in Den Bosch was tussenstop in de route die vandaag 1 juni 2006 in Spijkenisse begon. De route door de 12 Nederlandse provincies omvat meer dan 1000 km. Na een ontmoeting met gelijkgestemde Belgische collega's aan de grens gaat de tocht richting Zuid-Holland, waar op 12 juni 2006 op de Coolsingel in Rotterdam de afsluiting plaatsvindt.