Protest Koopman Van Steijn advocaten over Sporthuldiging bijgelegd

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-08-2012 | Gewijzigd op: 10-08-2012
Na een gesprek is het geschil tussen Koopman Van Steijn Advocaten [Stationsweg 2], die protesteerde tegen de sporthuldiging a.s. maandag bij haar voor deur van het Stationsplein, bijgelegd.
In een verklaring zegt de gemeente dat vanmorgen -vrijdag 10 augustus 2012-  een gesprek plaats had  tussen Koopman Van Steijn Advocaten en de gemeente ‘s-Hertogenbosch om elkaar te informeren over de ontstane geschillen.
Van Steijn maakte bezwaar tegen de herrie die al voorafgaand [ 9 en 10  augustus] aan het evenement begon en tegen de te verwachte problemen [parkeerpoblemen, klanten en herrie op kantoor], die het evenement maandag 13 augustus 2012 zou kunnen opleveren. 

Dit is het blok Stationsweg 2 en 4. Links, op 4, houden kantoor Koopman Van Steijn advocaten en op de begane grond Hurks bouw.
Op nummer 2 [rechterkant] zit een adviesbureau.

foto © paul kriele, 20 februari 2012.

De verklaring zegt verder:
Op constructieve en professionele wijze hebben beide partijen het gesprek gevoerd en heeft de gemeente de onduidelijkheden kunnen wegnemen. Het is de gemeente in het gesprek duidelijk geworden dat Koopman Van Steijn Advocaten steeds beoogd heeft om de huldiging onverminderd doorgang te laten vinden.
Dit gesprek heeft er toe geleid dat het bij de Rechtbank van ’s-Hertogenbosch ingediende verzoek voorlopige voorzieningen wordt ingetrokken.
De gemeente ’s-Hertogenbosch en Koopman Van Steijn Advocaten volstaan met deze verklaring.

Conclusie:
Van Steijn, zo valt uit het Brabants Dagblad te lezen heeft vanuit de samenleving en zelfs van advocatenkantoren weinig sympathie voor haar standpunt ontvangen. Mogelijk dat dit een rol heeft gespeeld om de keutel tegen zo'n evenement op zo'n locatie, waar genoeg op af te dingen valt, in te trekken.