Start campagne ´s-Hertogenbosch Compleet Cultureel

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-05-2013 | Gewijzigd op: 01-06-2013
De volgende week -3 dagen vóór de opening van het Museumkwartier- start de campagne Compleet Cultureel, die gezamenlijk door de gemeente, de VVV en de culturele instellingen wordt opgezet. Daarmee wordt de aandacht gevestigd op het veelzijdige -cultuuraanbod- van de stad.

Onder meer door amBOSCHadeurs aan het woord te laten worden de culturele en bourgondische kanten van de stad uitgedragen met burgemeester Rombouts als trotse eerste burger voorop. Op een groot aantal stations in Nederland verwijzen posters naar ’s-Hertogenbosch als cultuurstad. Ook in de stad zelf blijft de campagne niet onopgemerkt. Het eerste culturele hoogtepunt is de opening van het Museumkwartier op 24 mei aanstaande. Het grootste in zijn soort in Zuid-Nederland.

Het nieuwe Het Noordbrabants Museum en de markante trap in het nieuw SM´s aan de Mortel. foto´s © paul kriele, 5  maart en 23 mei 2013 [l.].

Culturele hoogtepunten
Het culturele jaar gaat eind mei van start met de opening van het Museumkwartier en loopt via Bosch Parade, Theaterfestival Boulevard en November Music door naar eind december 2013. Vrijwel maandelijks ligt de focus op een ander hoogtepunt dat zowel lokaal, regionaal als landelijk in de schijnwerpers wordt gezet.