Winnaars Geveltuinenwedstrijd ontvingen bloemboeket

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-08-2013 | Gewijzigd op: 29-08-2013
Vanmiddag 29 augustus 2013 heeft Wilbert de Laat, Hoofd Bedrijfsvoering Realisatie en Beheer van de gemeente de winnaars bekend gemaakt van de geveltuinenwedstrijd 2013. De Laat verving wethouder Ruud Schouten, die vanwege ontwikkelingen [..]  rond zijn beleid mbt de Bartenbrug verhinderd was.  De Laat werd geassisteerd door Laura Graus van diens afdeling-
 
Groepsfoto van de winaars van de gevelltuinenwedstrijd 2013, vlnr het echtpaar Jan en Corry Fonteijn van de Oeterselaan 91, Loes Artz van het Paradijsstraatje 6 en Joris Link van Gheert van Calcarplein 60 en Ivana Gutiérrez van Gheert van Calcarplein 62.

foto © paul kriele, 29 augustus 2013.

De Laat onderstreepte ´..blij te zijn dat zoveel inwoners meedoen met deze wedstrijd, want het is ook een stimulans om de versteende omgeving mooier en kleurrijker te maken. De deelname is ook een stimulans om met deze geveltuinenwedstrijd door te gaan,´ aldus De Laat,  die aangaf dat  ´..de gemeente door de crisis het sober moet houden. Maar door deze wedstrijd geven de bewoners kleur aan de omgeving. Door samen te spannen krijgen we iets voor elkaar.´

De Laat liet het bloemen uitreiken aan de winnaars aan zijn ´assistente´ Laura Graus en Barbara Janssens, de wijkbeheerder namens Brabant Wonen over.
Joris Link van Gheert van Calcarplein ontving een aanmoedigingsprijs, Jan en Corry Fonteijn [Oeterselaan]  kregen de tweede prijs en Ivana Guttiérez was de eerste prijswinnarres.
Zij maakte van haar voortuin een mooie combinatie van kleur [boemen] met ook iets eetbaars [kruiden].

Gheert van Calcarplein
foto © paul kriele, 27 en 29 augustus 2013. Gheert van Calcarplein 62, waar de winnaar van de geveltuinen wedstrijd 2013Ivana Gutiérrez woont.
Links Gheert van Calcarplein ontving ook de straatprijs. Joris Link van nr. 60 ontving hietvoor namens de buurt een boeket
.
foto © paul kriele, 29 augustus 2013.
 
Paradijsstraatje  6
Paradijsstraatje 6 van de familie Rolf en Loes Artz.

foto © paul kriele, 27 augustus 2013.

Oeterselaan 91
Doordat Brabant Wonen collectief mee doet met deze jaarlijkse wedstrijd, die zeven jaar geleden werd opgezet door de gemeente Brabant Wonen tezamen, zijn automatisch alle huurders van Brabant Wonen genomineerd voor deze geveltuinenwedstrijd.
De voortuin van de familie Jan en Corry Fonteijn in de Oeteselaan nr. 91.
foto © paul kriele, 27 augustus 2013.


Terug naar boven