Oldenzaals bedrijf Siers versiert 50-jarige directeur Peter Siers

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-09-2013 | Gewijzigd op: 13-09-2013
Tijdens een dagje Den Bosch op vrijdag 13 september 2013, werd de jarige directeur Peter Siers van het gelijknamige Oldenzaalse bedrijf Siers, dat ondergronds werken doet met het leggen van kabels en leidingen, verrassend 'versierd'.

's Morgens vroeg al om 8 uur werden Abraham en zijn vrouw, die in hotel Central logeerden, door twee, in jacket gestoken, collega-directeuren gewekt.  Later die morgen was er met de overige dircetieleden een ontbijtbuffet in Central.

De scène langs de boottocht op de stadsgracht [Zuidwal], gespeeld door drie collegae-directeuren van de 50-jarige Peter Siers uit Oldenzaal, die een onverwacht 'Dagje Den Bosch' beleefde..
Op deze plek werden 'grondwerken' uitgevoerd...


foto's © paul kriele, 13 september 2013.

Na het ontbijt was er een 'onder-ons- programma in de hotellounge. Na de koffie volgde eenstadswandeling met allerlei verrassingen. Daarna stapten het Twents gezelschap in een rondvaartboot. Onderweg, op de wandeling en tijdens de historische route, werd directeur Peter Siers, die geheel onwetend was van wat hem te wachten stond, verrast met korte scènes die door zijn collegae-directeuren, Maik de Leeuw, Peter Felgenkamp en Harold Bonte werden opgevoerd. Die verkleedden zich als visser, namen een interview af en waren [ tot eigen hilariteit] op de Zuidwal met 'grondwerken' bezig, terwijl de rondvaartboor met verjaardagsgasten van de directie van Siers langsvoer.  

Oldenzaals carnavalsverleden
Vanmiddag brengt ´Siers & Co´ een bezoek aan het Oeteldonks Geminemuzejum. Want Siers heeft ook een carnavalsverleden als prins carnaval van Oldenzaal.
Een van de drie organisatoren staat als living statue,  volledig  in het prinsenkostuum toen Siers zelf prins carnaval was, temidden van andere prinsen. 
Vanavond, aldus woordvoerder Peter Felgenkamp, is er een diner bij Tante Pietje in de Korte Putstraat en daarna gaat het Twents gezelschap nog elders in de stad een biertje drinken.
Maar tijdens het toetje staat Peter Siers ook nog wat te wachten, wellicht de apotheose van een onvergetelijke verjaardag.. in de vermaakstad ´s- Hertogenbosch.

Terug naar boven