Bossche- gemêleerde -deputatie op audiëntie bij paus Franciscus

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-10-2013 | Gewijzigd op: 21-10-2013
Op woensdag 23 oktober 2013 hoopt een Bossche deputatie persoonlijk paus Franciscus te ontmoeten tijdens een audiëntie op het St. Pietersplein. De deputatie bestaat uit een gemêleerde groep van carnavalisten [Oeteldonsche Club], supporters van FC Den Bosch, olv hun grootste fan pastor Patrick Kuis en een groep met Laurent de Bebber ipv de fiscalist en kunstverzamelaar Johannes van Rooy ,zoals we eerder meldden... , ihkv Jeroen Bosch.
De populaire pastor Patrick Kuis nam maanden geleden het initiatief voor deze ‘reis naar Rome’.


De Supportersclub van FC Den Bosch en de Oeteldonksche Club gaan met Patrick Kuis, Prins Amadeiro XXIV , minister president Sander van de Gevel en Peer van den Muggenheuvel [Rogier Schouten]. Zij hebben als attributen meegenomen een Oeteldonkse sjaal en een door spelers van FC Den Bosch gesigneerd shirt. Kapper Laurent de Bebber neemt voor de paus een persoonlijk cadeau mee. Supporters en carnavalisten hopen ook Antoine Bodar aldaar te ontmoeten.


Patrick Kuis is de initiatiefnemer van
de 'Reis naar Rom
e'.

foto ©  paul kriele, 3 november 2011.

De EO, die in de afgelopen weken voor he tv-programma ‘Geloven op 2’ in de stad opnamen maakte, zal het bezoek van de Bossche deputatie, die jongstleden vrijdag 18 oktober 2013vertrok, vanaf 28 oktober uitzenden.