Muzerije onthult nieuwe huisstijl en logo

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-06-2015 | Gewijzigd op: 12-06-2015
Temidden van collega's, relaties, vrijwilligers en partners onthulde dirceteur van Muzerije Theo de Veer op donderdagavond 4 juni 2015 in het Atrium, samen met All Illusions, het nieuwe  logo en nieuwe huisstijl van Muzerije [zonder De] ! Nieuwe logo en huisstijl maken onderdeel uit van de nieuwe Muzerije.

In een avond met muziek van zangeres/cabaretière Kiki Schippers en entre acts door All Illusionsn hadden de speciale genodigden de eer om dat nieuwe logo te zien onthullen. Dat gebeurde na een reeks  van spectaculaire acts, waaronder eentje waarin een van de Illusions zich in een container vol water liet opsluiten en zich daar uit, binnen 2 minuten, eigenhandig moest bevrijden.
 
-Boven: Optreden van  zangeres / cabaretière Kiki Schippers die zich op de gitaar begeleidde.
-Rechts: Het goed gevulde Atrium van Muzerije met een toespraak over de nieuwe Muzerije.   

foto's © paul kriele, 4 juni 2015.

Vervolgens was dirceteur Theo de Veer aan de beurt om op het podium midden in het Atrium van Muzerije samen met de Illusions in een regen van confetti met een fakkel de 'M' van Muzerije te onthullen.


Een spectaculaire 'onder water-act'
van de All Illusions.
foto's © paul kriele, 4 juni 2006. 

Deze ceremonies luidden een nieuw tijdperk van Muzerrije in, aldus De Veer in zijn toespraak. Dat logo onderstreept de nieuwe Muzerije, wat De Veer kort samen vatte met: ' anders, beter en meer. Muzerije, dat speelt zich af in het pand aan de Hinthamerstraat en op tal van scholen en instellingen. We willen nog meer aandacht besteden aan, resp. energie steken in leren, [mee-]maken en verbinden. Dat is 'het meer' wat ik bedoel,' zei De Veer.
Tegelijk met dit nieuwe logo is er ook een nieuwe website gemaakt door de firma Cre8ionLab:  www.muzerije.nl
Aanstaande zondag 7 juni 2015 treden  we nog eens extra naar buiten met een open dag, waarop iedereen van ons nieuwe aanbod en de nieuwe huisstijl kennis kan maken.'. -Links: Het moment van de
onthulling van het logo van Muzerije
.
Met een brandende fakkel steekt De Veer
het bord aan waarop de 'M' te voorschijn komt
.

foto's © paul kriele, 4 juni 2015.


Terug naar boven