Muzerije: Record danspoging in ‘slank- actie’

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-11-2006 Donderdag 16 november 2006 zal wethouder Jetty Eugster op de Markt een toespraakje houden bij de actie ‘Heel Nederland Danst’. Dat optreden maakt onderdeel uit van de slotmanifestatie ‘Duik in je gezondheid’. Dit jaar staat in het teken van gezond eten en meer bewegen.

  Hierboven en beneden: De groepen van de Muzerije die deelnamen aan 'Nederland danst'.  
In de landelijke manifestatie 'Nederland danst' deed ook de Muzerije mee.Vier groepen van de muziekschool dansten op donderdagmiddag 16 november 2006 dat het een lieve lust was. 

Er was veel belangstelling voor deze actie 'Nederland danst', die de Muzerije op haar manier invulde.

  foto's © gerard monté, 16 november 2006.
 
 

Die dag voltrekt zich vanaf 10.30 uur [opwarmen] het record dansen met zoveel mogelijk mensen, op hetzelfde moment en op dezelfde muziek. Dat gebeurt op het liedje ‘What a feeling’ van Iren Cara.
Om kwart over elf is de daadwerkelijke recordpoging. Danscentrum Voetisch met dancemaster DJ Daroon geeft ondersteuning bij dit evenement. 
Op de Markt staat ook een infostand over voeding en bewegen en deelt Brabant Water flesjes water uit ter promotie van het voldoende water drinken per dag.

Enkele stands rond gezondheid,voeding en bewegen en rechts Op de achtergrond het muziekpodium voor de band die de dansers ondersteunt die een recordpoging dansen op 'What a feeling' gaan ondernemen. Een promotieteam van Brabant Water, dat flesjes water uitdeelt omdat waterverbruik bijdraagt aan de gezondheid.
foto's © paul kriele, 16 november 2006.

 Terug naar boven