Laatste 2 weken Jheronimus Bosch-tentoonstelling extra lang open

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-04-2016 De openingstijden van de buitengewoon succesvolle tentoonstelling ‘Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie’ worden voor de laatste keer verruimd.
In de meivakantie, van 22 april tot en met 6 mei, is het museum dagelijks te bezoeken van 8 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts.

Het slotweekend opent het museum zelfs ’s nachts de deuren. Van zaterdagochtend 7 mei om 8 uur tot zondagavond 8 mei om 23 uur is het museum 39 aaneengesloten uren open voor publiek.

Met deze verruiming wordt tegemoet gekomen aan de onverminderd grote vraag naar tickets uit binnen- en buitenland. De extra tickets die door de verdere verruiming beschikbaar komen zijn vanaf vandaag online te boeken via tickets.hnbm.nl.

De nachtelijke opening van zaterdag 7 op zondag 8 mei wordt in het museum gevierd als ‘De Nacht van de Uil’, een verwijzing naar het zo veelvuldig door Bosch afgebeelde nachtdier. Bezoekers worden tijdens deze uitzonderlijke nachtelijke openstelling getrakteerd op muzikale intermezzo’s. Het museumrestaurant is de gehele nacht geopend.