10 nieuwe sponsors voor Noordbrabants Museum

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-06-2012 | Gewijzigd op: 29-06-2012
Bericht van 29 juni 2012 Opnieuw dienen zich sponsors aan..
Rond 20 juni 2012 hebben zich opnieuw 'partners' van het museum aangemeld, zegt een persbericht , maar.. *. 

Durea* is bronzen sponsor geworden en  daarnaast wordt het museum ondersteund door Merifin Capital, JK Stichting, Stichting Zandstaete, het Mondriaan Fonds*, De Mastboom-Brosens Stichting, Cultuurfonds BNG en een partij die anoniem wenst te blijven. Ook werden Drukkerij Gianotten* en de Janivo Stichting feestelijk verwelkomd als partner van het museum.

* Deze  vier hadden zich al op 20 juni aangediend..Bericht van 20 juni 2012 Nieuwe sponsors
Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden woensdagmiddag 20 juni 2012 tien nieuwe sponsers voor het Noordbrabants Museum gepresenteerd. Het museum ziet graag financiers komen omdat ze zelf verantwoordelijk is voor de financiering van de inrichting en faciliteiten van het Museumkwartier. .
'Juist in een tijd waarin er veel discussie is over de steun aan kunst en cultuur, prijzen wij ons gelukkig met partners die ons museum een warm hart toedragen. 80% van de inrichtingskosten zijn nu gedekt”, aldus directeur Charles de Mooij.

De nieuwe partners: Merifin Capital, JK Stichting en Stichting Zandstaete ondersteunen de inrichting van het Noordbrabants Museum. Laatstgenoemde ondersteunt ook het Stedelijk Museum ’s Hertogenbosch met een bijdrage.

Durea wordt Bronzen sponsor en Drukkerij Gianotten wordt Bijzonder Begunstiger van het Noordbrabants Museum. Het Mondriaan Fonds*, de Mastboom-Brosens Stichting, de Janivo Stichting, de Mr. Paul de Gruyterstichting en Cultuurfonds BNG ondersteunen verschillende projecten van het Noordbrabants Museum.
Daarnaast ontvangt het museum enkele anonieme schenkingen van particulieren.