Tout tv-Holland bij jarige Albert & Onno

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-05-2009 | Gewijzigd op: 31-05-2009
Zaterdag 30 mei 2009 vierden Albert Verlinde [*25 april 1961] en Onno Hoes [*5 juni 1961] hun beider verjaardagen.
Behalve de familie was tout Holland-tv present, zowel van de programma's van SBS-Shownieuws, de voormalige collega's van Albert, als van RTL-Boulevard met John van den Heuvel, de presentatoren Umberto Tan, Winston Gerstanowitz &  Leco Zadelhoff en van politieke vrienden van de gedeputeerde Onno Hoes met Paul Rüpp en de Venlo's wethouder Marc Verheijen. Daartussen door ook enkele 'Bossche' coryfeeen, onder wie mode-ontwerper Addy van den Krommenacker met vrind Bas en met hun onafscheidelijke Sandra Reemer.

Vlnr de Venlose wethouder Marc Verheijen, John en Sonja Manheimvan het Centrum Informatie en Documentatie Israël [CIDI] en het  jarige echtpaar Onno Hoes en Albert Verllinde, die het hun gasten op allerlei manieren naar de zin maakte.
De party die zich afspeelde op hun landgoed  in het rustieke Cromvoirt werd tot in de puntjes verzorgd door Hutten exklusieve catering.
Het klapstuk van de zwoele Pinkstervooravond was het Volendamse duo Nick en Simon. Na een party bij Brabantse kapsters zo vertelden zijn we  graag naar  de vrienden van  Onno & Albert gekomen. Daar trokken ze met een reeks van succesnummers- rond en ver na middernacht- drie kwartier uit voor een royaal optreden. 
Met Rosanne en andere meedeiners kregen zij  de 150 gasten met armen en benen los van de dansvloer in een van de binnentuinen rond deze voormalige Brabantse boerderij.

Nick en Siomon toonden zich echt vrienden met een optreden, waar geen eind aan kwam, o.a. met: ' Hoe  Lang',  'Vallende Sterren', ' Rosanne',  'De dag dat alles beter is', 'Samen Een. ..'en 'Het leven van een ander', etc.
De feestelijke party werd ook bijgewoond door royalty verslaggever Marc Verlinden en vriend en oud-Brabants Dagbladverslaggever Wim Kool die nagenoeg elke dag de Stan Huygensrubriek van de Telegraaf vult.