Markt: , 18, 19 en 20 juli: Pretty in Pink & Levenslied

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-07-2014 | Gewijzigd op: 14-07-2014
Levenslied Den Bosch 2014, dat in het weekeind van 18, 19 en 20 juli plaatsvindt , opent op vrijdag 18 juli 2014 met Pretty Pink met o.a. Samantha Steenwijk, CPG Diva’s en John de Bever .
Zaterdagavond 19 juli 2014 start met Typisch Talent 2013, Amanda Kohler, en sluit Frans Duijts rond middernacht  af. Zondag is de dag van het echte levenslied met de finale van Typisch Talent 2014 en o.a. Peter Beense, Daantje (BZT) en een live concert van Henk Bernard en band.
Er zijn podia op de terrassen van de Paternoster en Blauwe Druif tijdens Pretty in Pink. Zaterdag en zondag staat het podium op de Markt bij Jeroen Bosch.

Links  Frans Duijts en hierboven Henk-Bernard, twee van de vele artiesten op festival 'Het  Levenslied 2014'  aanstaand weekeind 18, 19 en 20 juli 2014.

Pretty in Pink is een mix van Nederlandstalig, feestmuziek, spetterende live-acts en goede dragshows. Op het terras van “de Druif zorgt entertainer Jheron van der Heijden voor de muziek. Bij de Paternoster draait DJ Perry (Stuiver). Op beide terrassen zijn optredens van drags en Samantha Steenwijk. Verder treden bij “de Druif” Ron Besselink en John de Bever op. Bij de Paternoster sluiten CPG Diva’s de avond live af. Vanaf 24 uur is er nog een after party in de Keulse Kar.

Zaterdag 19 juli, Made in Holland
Op het Levensliedfestival op het grote podium bij Jeroen Bosch treden zaterdag 19 juli op:  Amanda Kohler, Danny & Angelique, Rienie van de Kerkhof, Kapalone, Wesley Ponsen, Henk Dissel en Jaman.  Frans Duijts sluit de avond af.

Zondag 20 juli, Festival van het Levenslied
De zondag, 20 juli, de dag van het Levenslied, wordt geopend door Danny Moorenburg. Verder staan -na Typisch Talent -op het podiumr Jack Verduyn, Peter Beense, Rob Zorn, de dames Diana Dekkers, Yosee en Daantje. Met William Burg, Ferry de Lits en Typisch Talent 2014 nadert de finale.  Henk Bernard en orkest sluit het festival af.

Website www.levenslieddenbosch.nl


Terug naar boven