Zonovergoten Levenslied

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-07-2006 Ron Besselink [22 jaar] is de winnaar van de ‘Typisch Talentprijs. Ron won de wedstrijd met zijn vertolking van 'Waarom' en 'De Vrolijke Koster'. De Talentprijs maakte deel uit van het festival 'Levenslied', dat zaterdag en zondag op de Bossche Markt werd gehouden. Presentator van de Talentwedstrijd was de Bossche L.Vis,  Hans Tervoort. Hoofdgasten van het Levenslied, die veel emoties losmaakten en bijval trokken waren naast René Schuurmans, Grad Damen, Dries Roelvink en John de Bever, Imca Marina en Jantje Smit.
De winnaar van de Talentprijs Ron Besselink wordt hier door presentator Hans Tervoort toegesproken en geroemd om zijn talent.
 
Deelneemster Amandain aan de Typisch Talentprijs
-Boven: Bloemen voor Dorien.
-Boven en rechts: Arie Bombarie de publiekslieveling.
Danny en Angelique.
-Rechts: Om van te janken of te huilen
..

foto's © gerard monté, 16 juli 2006

De editie 2006 van het Levenslied heeft dankzij het warme weer honderden kijkers getrokken die soms met de wave of in de polonaise het muzikale schouwspel meemaakten. De Marktcafé’s, die mede-organisatoren waren, deden goede zaken. 

-Boven: De populaire zangeres verlaat het Taxibusje van Van Driel. Fans willen Imca graag een hand schudden.

-Rechts: Hans Tervoort maakte duidelijk dat het op het kleine podium op de Pensmarkt veel leuker was dan hier achter [het podium op de Markt]. De Bossche L.Vis presenteerde het levenslied.

foto's © gerard monté, 16 juli 2006. 

 Terug naar boven