Verdere invulling viering 25 jaar Boschlogie

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-01-2015 | Gewijzigd op: 21-02-2015
De belangrijkste elementen* in de viering van 25 jaar Boschlogie:
-Hoogtepunt is een reünie in het KW1-College met alle ooit bij Boschlogie betrokkenen.
-Door middel van een wedstrijd een logo voor Boschlogie ontwikkelen
-De ontwikkeling van een - meer aansprekende - website door het KW1-College.
-Een boek is nog steeds de ambitie. Dankzij een donatie van het Stadsarchief, Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch en het KW1-College lijkt dat nu toch haalbaar. Maar de vorm is niet zeker en de verschijning zal pas na 2015 plaatsvinden.
-Intern is de aftrap op 23 april 2015, tijdens het jaarlijks Boschlogie diner met docenten en werkgroepleden.
Voorzitter van Boschlogie Martin de Louw  benadrukte nog eens de kracht van de cursus en noemde daarbij wat cijfers**. Maar De Louw benadrukte  dat het succes van Boschlogie
vooral te danken is aan de inzet  van de docenten.

John Vermulst gaf op op de bijeenkomst in de oude raadzaal wat saillante details prijs over onder meer de wandtapijten en de klok in het plafond. Die staat op dit moment één dag achter. 'Dat  komt door de 31ste december,' aldus Vermulst. Het wachten is op de 29ste [!] februari. Dan loopt ie wreer gelijk.....'.
Op de tapijten ontbraken aanvankelijk de vogeltjes ..Wellicht door een te goedkope, of te laag betaalde, levering...... .foto's © paul kriele,  29 januari 2015.

In 2016 zal het jubileumjaar feestelijk worden afgesloten.

Alle activiteiten van Boschlogie krijgen in het jubileumjaar een feestelijk tintje bijv. met een lekkernij of een versiering.
De komende week komt over het jubileumprogramma een persbericht uit. De ruim 60 docenten van de drie cursussen Boschlogie werden woensdag 29 januari 2015,  tijdens een zgn, aftrap, al geïnformeerd.


*Helma van Leeuwe, lid van de werkgroep'Boschlogie 25 jaar' en belast met de communicatie, spreekt op de speciale jubileumzitting met een twintigtal docenten in het stadhuis [donderdag 29 januar 2015] ,over 'een gepaste viering met een gelimiteerd budget. De viering heeft als doel verbindend en inspirerend te zijn naar de Bossche gemeenschap toe,' aldus Van Leeuwe.


Helma van Leeuwe, lid van de
werkgroep Boschlogie 25 jaar,
behartigt de communicatie
.


foto © paul kriele, 29 januari 2015.

==========================
**De cursus is zo succesvol wat blijkt dat er in de voorbije jaren mijlpalen zijn bereikt in het aantal cursisten. Intussen hebben 10 steden een vergelijkbare cursus opgezet. 
In 2013 werd voor Boschlogie I het record van 2500 cursisten bereikt  en voor Boschogie II is de verwachting dat in 2017 de 2.000ste cursist zal worden ingeschreven.


Terug naar boven