Docent fotografie Frank Preller ontwerpt nieuw logo Boschlogie

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-04-2015 | Gewijzigd op: 24-04-2015
Fotografiedocent Frank Preller is de winnaar uit de ontwerpwedstrijd voor een nieuw logo dat Boschlogie rond haar 25-jarig bestaan uitschreef. Zijn ontwerp is gebaseerd op  de beeldbepalende  water en de poorten van de stad. De werkgroep, die het jubileum organiseert maakte het ontwerp op het jaarlijkse Boschlogiediner in het KW1College [ 23 april 2015] bekend.

Het door Frank Peller
ontworpen logo van Boschlogie.

Aan de ontwerpwedstrijd namen  elf inzenders deel die in totaal meer dan 50 logo’s indienden. De keuze van het winnende logo was verre van gemakkelijk vanwege de hoge kwaliteit van de inzendingen. Uiteindelijk hebben de leden van de Werkgroep en de leden van de Raad van Toezicht van Boschlogie gekozen voor het ontwerp van Frank Preller.
Jubileum
In september 2015 bestaat de cursus Boschlogie 25 jaar. Er wordt hard gewerkt aan een speciaal magazine over 25 jaar Boschlogie dat in 2016 zal verschijnen. Ook wordt er op zaterdag 19 september een Boschlogie-café georganiseerd in het Koning Willem I College. Hier kunnen cursisten, docenten en andere genodigden elkaar in een informele sfeer ontmoeten.

Het succes van Boschlogie bestaat niet alleen uit het grote aantal cursisten dat in de loop der jaren heeft deelgenomen aan Boschlogie I, II en/of III maar ook uit het aantal navolgers in andere steden. Inmiddels heeft Boschlogie navolgers zoals in Gouda, Dordrecht, Utrecht, Sneek, Bergen op Zoom, Venlo, Schoonhoven, Zaltbommel, Vianen, Zutphen en Utrecht.