Boschlogie: 2500ste certificaat voor Elvi Donkers

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-12-2013 | Gewijzigd op: 07-12-2013
Zaterdagmorgen 7 december 2013 werd in het stadhuis door wethouder Jan Hoskam het 2500ste certificaat van de cursus  Boschlogie uitgereikt aan Elvi Donkers.

De dag was al om 9.00 uur begonnen met een speurtocht door de stad, met als onderdeel het stadhuis. Dus daarover behoefde Jan Hoskam, bij deze gelegenheid als loco- burgemeester optredend, in zijn toespraak tot de 44 cursisten en andere betrokkenen, onder wie enkele inleiders/docenten en de Boschlogieleiding, onder wie de algemeen directeur van het gastheerschap, het Koning Willem 1-College, Jeanette Noordijk, geen toelichting meer te geven.
.
 
Stadhuishal: De 44 cursisten van Boschlogie I/ najaar 2013, met onder hen de 2500ste, die evenals zij een certificaat kregen uitgereikt: Elvi Donkers [l.]
-Links het moment van de uitreiking met rechts naast Elvi Donkers, loco-burgemeester Jan Hoskam en links Jeanette van Dijk, manager pr en communicatie van het KW1-College.

foto's © paul kriele, 7 december 2013.

Hoskam sprak over 's-Hertogenbosch en beklemtoonde nogmaals de volledige naamsaanduiding omdat het ook de kracht van de stad vertegenwoordigd.  'De stad heeft alleen toekomst als zij de geschiedenis niet vergeet.  En met de deelname aan deze cursus heeft U daaraan bijgedragen. Een getuigschrift, geloof ik en geen diploma. Maar toch spreek ik in deze bisschops- en bestuursstad over een diploma, want daarmee wordt u de apostelen van deze stad 's-Hertogenbosch, ' sprak loco burgemeester Jan Hoskam voordat hij de certificaten, en tot slot, het 2500ste certificaat aan Elvi Donkers uitreikte.

De feestelijke afsluiting van de cursus Boschlogie I was op deze 7e december 2013 begonnen met een laatste onderdeel: de speurtocht. Helène van de Paverd kwam daaruit als winnaar te voorschijn. Hier wordt ze gefeliciteerd door Jeanette Noordijk, algemeen directeur Koning Willem 1 College en voorzitter van de Raad van Toezicht van Boschlogie.

foto © paul kriele, 7 december 2013.

Jeanette Noordijk, die voorzitter is van de Raad van Toezicht van Boschlogie en voorzitter van het College van Bestuur van het Koning Willem 1 College benadrukte de rol en het gastheerschap van het Koning Willem 1- College, waar zich de lessen voltrekken. 'We staan hier bovendien onder het portret van deze Koning Willem,  die zoveel voor het land en specifiek voor Den Bosch heeft gedaan.' 
Noordijk: 'Dit gastheerschap zullen wel blijven continueren omdat ik het belang van de cursus voor de stad inzie. Zeker nu we al bij de 2500ste zijn aangekomen, is het geen reden te stoppen,' aldus Noordijk.
Hierna vond de certificaatuitreiking plaats, evenals de huldiging van de 2500ste en van de winaars van de die morgen gehouden speurtocht.
 Terug naar boven