Niet Turks maar Armeens steakhouse op Karrenstraat 14

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-08-2011 | Gewijzigd op: 19-12-2011
Bericht van 18 december 2011 Verbouwing en inrichting achter de rug
De verbouwing en de inrichitng van het pandje op Karrenstraat 14 zijn na maanden van hard werken achter de rug. Het interieur ziet er fris, efficiënt  en ruim uit. Het nieuwe restaurant van Leo en zoon Gatchik Grigoriants is gedoopt tot 'De Bossche Kar'. Het streven is om nog vóór Kerst open te gaan, maar of dat lukt..?

De menukaart wordt dan ook prijsgegeven. Kort gezegd kan men bij 'De Bossche Kar' specifiek  vis- en vleesgerechten van de grill eten. Maar ook kan men er vegetarische gerechten bestellen.

Leo Grigoriants heeft Leon Brouwer tot chef-kok aangesteld. Leon heeft er 16 jaar ervaring als kok opzitten, o.a. bij Sens en bij Van der Valk.

Op zaterdag 17 december 2011 werd er nog met man en macht gewerkt aan de afwerking van het fris ogende nieuwe restaurant 'De Bsosche Kar'.

foto © paul kriele, 4 december 2011.
e stgrak inegrichte zaka die nmpog arhcieffoto;s krijgt omaande wandnet ghanen tle t430 zitplaatsne
Bericht 5 augustus 2011. Zware klus  bij verbouwing Karrenstraat 14
 Karrenstraat 14 heeft lange tijd leeg gestaan. Het pand van Jacques van den Berg, die er een loungebar wilde beginnen, kwam in handen  Geoffrey Groenewoud [Groengoed]. Uiteindelijk heeft de Armeense zakenman Leo Grigoriants het bedrijfsgedeelte gehuurd. In het kleine historische pandje komt een horecazaak. Grigoriants gaat er een steakhouse in beginnen. In een later stadium lichtte Grigoriants junior toe, dat het lounge-restaurant wordt met een Franse keuken.

Het pand van 1635 bevat waarschijnlijk enkele oude elementen. Daarover is met de gemeente overleg gepleegd.
-Links boven:  de Situatie in augustus 2011: "Karrenstraat 14, rechter pand met ouwmaterialen voor de deur, naast Ushi Wawa cocktailbar [l.]. 
Het moet nog flink opgeknapt en verbouwd worden.
-Links: De situatie in december 2011.

foto ©  paul kriele, 14 augustus en 4 december 2011.

-Boven: De Karrenstraat, waarschijnlijk in de jaren 50 met rechts het rijtje vanaf nummer  6. Het meest rechtse, nog net zichtbare pandje, is nummer 14.
foto © archief bastion oranje.
Terug naar boven