Natuurvoedingszaak op Kolperstraat 25

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-05-2014 | Gewijzigd op: 14-05-2015
Zie bericht van Mariamantel hieronder..
Op Kolperstraat 23 komt binnenkort de Bossche (H)eerlijkheid, een zaak in natuurvoeding in de breedste zin van het woord.Bossche [H]eerlijkheid

Het pand Kolperstraat 25, waarin voorheen was gevestigd de herenkledingzaak Rules Fashion. Deze vestiging sluit, maar de zaak in Waalwijk blijft gewoon open
.

 

Rechts: De winkelpui van Bossche [H]heerlijkheid na de verbouwing
.

foto's © paul kiele, 13 mei [r-boven] en 2 september 2014.
 

Eric van Veggel, die een brede horecaervaring heeft en daarin de opleiding volgde en partner Ronald Stoot, die aan het Zatlbommelse instituut Sonneveld de opleiding natuurvoeding deed,beginnen een zaak waar allerlei producten op gebied van natuurvoeding zijn te verkrijgen: zoals onder meer brood, groentes en salades, patisserieën, delicatessen en smoothies.  De twee vinden het een uitdaging en spannend om op gebied van hun specialiteit - gezonde voeding- iets te kunnen bieden.
Eric van Veggel [l.] en partner Ronald Stoot beginnen zo ongeveer over twee maanden een zaak in natuurvoeding op Kolperstraat 25.

foto © paul kriele,  13 mei 2014.

De sfeer van de zaak komt ook 'in stijl' te liggen, zoals het gebruik van veel hout [ zie de pui] en de toepassing van frisse groentinten.
Maar eerst moet het pand van Jos Koster nog worden opgeknapt en opnieuw worden ingericht. Maar ook daarin zijn de twee jonge ondernemers Van Veggel en Stoot erg goed thuis.

Marianis aangebracht 
Eric van Veggel en Ronald Stoot hebben  in hun zaak een Mariabeeld compleet met een mantel, ontworpen door Nelleke de Laat, ingericht.
 


Terug naar boven