Nog een nieuwe [kinderkleding-]winkel Kolperstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-05-2014 | Gewijzigd op: 17-06-2014
In de Kolperstraat, die zich aan het vernieuwen en aan het verenigen [Bossche Kwartier] is, komt na de recente opening van Visch en binnenkort een Natuurvoedingswinkel, een derde nieuwe winkel. Debby van Dijk-Ebben wil in augustus dit jaar op nummer 16 een zaak in kinderkleding openen. De naam is: Trigger Boys & Girls. Het pandje op nummer 16, dat erg herkenbaar is aan zijn glazen pui, heeft als voorgeschiedenis: Edgar Vos en wisselend als outletzaak:  herenmode en damesmode [Be One]. 

Behalve dat het van Debby van Dijk al lang een wens is om een eigen zaak te gaan runnen, hoorde zij de mening dat er in het middensegment te weinig kinderkledingzaken zijn in de stad. 

Trigger Boys & Girls.

Het pand Kolperstraat 16, de zaak met de grote glazen deur, wordt een kinderkledingzaak
.

foto © paul kriele, 13 mei 2014.

Debby, die zelf al drie jaar in de kinderkleding heeft gewerkt en partner is van Frans van Dijk, de mede-eigenaar van Picasso in de Kerkstraat, zegt dat '... er veel vraag is naar leuke kinderkleding. Ik zag dat het pand vrij kwam en vindt dit een mooie kans mijn wens uit te laten komen. De locatie is erg mooi en de Kolperstraat is een goede straat die ook nog eens aansluit op Markt.'
Vanaf augustus na een verbouwing en inrichting, gaat Debby van Dijk-Ebben er kleding brengen voor jeugd van 3 t/m 16 jaar en dat weer aangevuld met accessoires, zoals tassen, riemen en armbanden.
Debby': 'Het moet een stoere winkel worden, die met steigerhout is ingericht en waarvan de naam wordt: Trigger boys & girls.'