Nieuwe overhemdenzaak '7Camicie' in Kolperstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-09-2012 | Gewijzigd op: 26-09-2012
Vanuit Nijmegen komt de moderne Italiaanse  overhemdenzaak '7 Camicie' naar Den Bosch. Achter deze zaak, of liever bedrijf, zit de 34-jarige Flavio Mosti die ambities heeft om dit merk in Nederland verder uit te breiden. In de wereld zijn al 400 winkels Camicie waarvan de meesten in Italië. In Nederland zijn er 6 Camicie zaken. Den Bosch is de zevende. 'De naam '7Camicie' betekent overhemd en 7 komt van de zeven Romeinse heuvelen en is ook nog eens een geluksgetal,' aldus de Nijmeegse ondernemer die twee jaar geleden met deze zaken startte.

De overhemdenzaak '7Camicie' vestigt zich op Kolperstraat 20, voorheen  'Beter Horen'.

foto © paul kriele, 26 september 2012.

Flavio koos voor Den Bosch omdat hij so wie so Brabant  leuk en gezellig vindt en Den Bosch steekt daar met zijn historisch centrum en bezienswaardigheden en oude panden boven uit. 'Dan denk ik dat ik als keuze Kolperstraat 20 goed gekozen heb,' zegt Flavio Mosti enthousiast. 'Den Bosch heeft me altijd al getrokken.'
Het assortiment omvat een collectie voor de heren, maar ook is pas een dameslijn geïntroduceerd en zelfs een kleine collectie voor de kids, licht de zakenman toe. De heren kunnen kiezen uit een grote variëteit van [contrast-] kleuren en variaties in boorden en kragen, maar de collectie Camicie bevat ook tal van klassieke modellen.