Damesmodezaak XTRASTAR gaat naar Visstraat/Orthenstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-12-2014 | Gewijzigd op: 03-12-2014
De damesmodezaak Xtrastar, die overigens ook accessoires en schoenen in haar assortiment  heeft, verhuist naar de Visstraat. De twee panden op de nummers 5 en 7 lopen door naar de Orthenstraat [voorheen de verlichtingszaak van Leo Koek].
De snel groeiende onderneming van mijnheer- roepnaam - Lu, is zich sedert 2008 in het land aan het uitbreiden met vestigingen- intussen - in Eindhoven, Breda, Leiden en Rotterdam. Den Bosch kwam twee jaar geleden aan de beurt.  Momenteel houdt die vestiging boven de Albert Heijn, momenteel  uitverkoop.

Xtrastar is gespecialiseerd in mode voor  jeugdige meisjes/vrouwen.

Modezaak Xtrastar gaat van de Arena [rechts] 
naar de Visstraat.
foto's © paul kriele,  3 december 2014.

In de Visstraat betrekt eigenaar Lu, van Xtrastra, de panden op nummer 5 van Groenewoud en op perceel kadastraal  7 A t/m D van S. Zenden. De panden in de  Visstraat komen ook uit in de Orthenstraat, waar voorheen de verlichtingszaak was van Leo Koek.
De etages zijn al enige tijd doorgetrokken, evenals de winkelruimten die ook aaneengeschakeld zijn. Dat is gebeurd iov Geoffrey Groenewoud door aannemer Bert Teunissen.
De - voorlopige - opening is al de volgende week,  zegt de aannemer die de laatste hand legt aan de afwerking van de verbouwing.  Alleen volgt deze week nog de inrichting.