Espressozaak Doppio op Visstraat 46 verkocht

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-12-2020 | Gewijzigd op: 08-12-2020
Doppio op Visstraat 46 is verkocht. De eigenaren hebben de zaak per 1 ap;ril 2018 verkocht. De koffiezaak draaide niet genoeg omzet om aan de kosten te kunnen voldoen. Grote kans dat vanuit het hoofdkantoor van Doppio, die 28 franchisezaken in 't land onder  zich heeft, gezocht wordt naar een voorzetting van de Bossche vestiging, die vanaf juni 2016 door Aagtelinde Stoelinga en Wim van der Meer werd geleid.

Bericht van 2 juni 2016: Nieuwe koffiezaak Doppio op  Visstraat 46
Vanaf maart 2016 is op Visstraat 46 een vestiging geopend van Doppio espresso. Deze moderne, stijlvolle en van frisse tinten voorziene  horecazaak serveert behalve espresso's en andere soorten koffie en thee, ook Italiaanse wijnen of bier onder het genot van een sandwich of maaltijdsalade.
Doppio is een Franchiseketen met 28 zaken in Nederland. De Bossche vestiging wordt geleid door Aagtelinde Stoelinga en Wim van der Meer.  Zij hebben na hun opleiding aan de Hogere Hotelschool, ervaring opgedaan en vaak samengewerkt, laatstelijk in een hotel op Ameland. 


De nieuwe koffiezaak Doppio Espresso
op Visstraat 46 wordt geleid door Wim
van der Meer en zijn partner Aagtelinde Stoelinga
.

foto's © paul kriele, 2 juni 2016.
 
Aangtelinde Stoelinga  en haar man Wim van der Meer kwamen na al die jaren hotellerie op een moment in hun leven te staan om een eigen zaak te beginnen. Hun keuze viel op 's-Hertogenbosch. De reden waarom..? Den Bosch staat bekend door zijn gastvrije en Bourgondische uitstraling.
'Dit historische pandje op de voormalige Vismarkt ligt bovendien erg centraal en dichtbij het station,' vertelt Aagtelinde die zelf uit Zeeuws Vlaanderen afkomstig is.
Aagtelinde: 'Wij heben al tien jaar een relatie en onze keuze voor Den Bosch en deze locatie past als een jas. Zo voelen we dat. Wij zijn gewend om met gastvrijheid om te gaan. Dat komt hier goed tot zijn recht,'  aldus een enthousiaste horecaonderneemster, die daar nog aan toevoegt dat Doppio ook nog een flink terras voor de  deur heeft.

De Visstraat wordt een echte en sfeervolle
koffiestraat. Dat nodigt uit tot samenwerking
van de ondernemers, zegt Aagtelinde Stoelinga


foto © paul kriele, 2 juni 2016.
 

Het ondernemersechtpaar Van der Meer- Stoelinga willen van de Visstraat de mooiste en beste koffiestraat van de stad maken. 'Dat gaan we proberen door met onze collega's in de straat samen te gaan werken,' zegt de van origine Zeeuws-Vlaamse, die samenwerking als motto heeft gekozen.

Terug naar boven