Pandjes in de Visstraat illegaal doorgebroken

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-10-2012 | Gewijzigd op: 16-10-2012
In de Visstraat zaten voorheen Koek verlichting op nummer 5 en daarnaast het al eerder naar het Burg.Loeffplein vertrokken reisbureau Globe op nummer 3
Léon Koek heeft indertijd de pandjes aangekocht om zijn zaak te kunnen vergroten door er een tussenmuur uit te breken. Maar hij kreeg daar bij de gemeente [historische percelen] geen toestemming voor.
Daarop kwam de periode waarin Frank Koek de zaak van zijn broer Léon om zakelijke [..] motieven overnam. Frank verkocht de panden in de Orthenstraat en in de Visstraat aan Geoffrey Groenewoud. Die brak er op zijn beurt -net in de tijd waarin de gemeentelijke toezichthouder met vakantie was- de muur er wel tussen uit..

Zie ook artikel 'Andere bestemming Koek Verlichting Orthenstraat  dd. 5 november 2011.

De twee naast elkaar gelegen pandjes op Visstraat 3 en 5 die eigendom werden van Léon Koek, maar  overgingen naar Geoffrey Groenewoud, die er de tussenmuur uit brak.

foto © paul kriele, 16 oktober 2012. 

Frank Koek, die het beheer van de zaak intussen had overgenomen had de verkoop met Geoffrey Groenewoud geregeld. Maar Geoffrey heeft overigens de pandjes ook al weer voor een aanzienlijk groter bedrag dan diens aankoop, doorverkocht. De pandjes staan nu te koop of te huur.  Visstraat: Er zit ook nog een kelder onder van 100 m² en bij de winkelruimte hoort de eerste verdieping.