Bourgondisch 's-Hertogenbosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-09-2010 | Gewijzigd op: 08-09-2010
Bourgondisch ‘s–Hertogenbosch vindt van 9 t/m 12 september 2010 voor de 24ste keer op de Parade plaats.

De donderdag is gereserveerd voor relaties en deelnemers, maar het weekeind zijn 16 restaurateurs gastheer voor een breed publiek. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn er optredens van de Coconut Showband en op zondagavond van het You and Me Showorkest.

Op zondagmiddag is er, naast optredens van Voluums – mmv studenten van de COSMO Academy [KW1-C] een kinderprogramma georganiseerd. Bovendien staan daar ‘tafelmanieren’ centraal in het voor kinderen opgevoerde meeleeftheater.

In restaurant STOER! worden door studenten van de Middelbare Horeca School van het Koning Willem 1-College milkshakes gemaakt. Tussen 17.00 en 19.00 kunnen kinderen op twee tijdstippen zelf gaan eten in restaurant STOER! te eten.

Hoofdstad van de Smaak

Speciaal ter gelegenheid van het thema ‘Hoofdstad van de Smaak’ staat er op het evenemententerrein in het paviljoen van De Raadskelder een kweekkas met regioproducten.
Gerritjes zijn tijdens het evenement verkrijgbaar aan de kassa’s op het evenemententerrein à € 1,- per stuk. Gerechten variëren in prijs van 3 tot 10 Gerritjes.