Massale -zaken-start Bourgondisch Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-09-2012 | Gewijzigd op: 07-09-2012
Een paar duizend zakenlieden namen donderdagavond 6 september 2012 deel aan de min of meer exclusieve openingsavond van Bourgondisch 's-Hertogenbosch op de Parade. De organisatie kan de belangstelling voor deze muzikaal/-culinaire avond niet aan. Er zijn nu al aanmeldingen voor 'Bourgondisch 2013'. Sligro, CommunicatieTeam, Brabants Dagblad, Projet Bouw management,Vastgoedbeheer, P. Hoedemakers, EJP, DekkersvanGerwen, Fatboy, VandenUdenhout en Jan Vis en Brand bier en nog veel meer bedrijven zijn uiteraard sponsors en deelnemers aan deze 'Relatie-avond'.

Een eenvoudig muzikaal trio dat symbool staat voor twee aspecten van Bourgondisch:  culinair en entertainment.
Maar zien en ontmoeten zijn er ook nog twee, zoals voorzitter Pieter Bak zegt.

foto © paul kriele, 6 september 2012.

Maar naast culinair en entertainment was er ook cultuur. Maar van kunst hebben die paar duizend zakenlieden donderdagavond niet veel gezien. In galerie Marc Peet Visser ontving Heijmans tientallen genodigden om zowel de kersverse Bourgondiër Carol Dona te fêteren, als ook om de kunst van Christiaan Lieverse in beeld te brengen.

De verklaring is dat op deze avond de gasten ipv een badge een vlindertje kregen opgespeld. 'De vlinder staat vandaag centraal,' aldus Jeroen de Bekker directeur Woningbouw van Heijmans

Burgemeester Ton Rombouts, naast Hans van de Pas [links] en rechts het nieuwe bestuurslid Gerard Booij [bestuurslid van de Hockeyclub ;'s -Hertogebosch en vader van Minke Booij. Uiterst rechts Bernard Kuenen. Wethouder Jan Hoskam met echtgenote Andrea Bonvanie en rechts CDA-gedeputeerde Ruud van Heugten.

foto's © paul kriele, 6 september 2012.

Jeroen de Bekker, de directeur Woningbouw van Heijmans verwelkomde met een korte toespraak de speciale genodigden in Galerie Marc Peet Visser aan de Parade. In het herenhuis, dat met een corridor aan het Parade-evenement was gekoppeld, zwaaide De Bekker Bourgondisch Den Bosch [en ook een beetje de Galerie] alle lof toe, omdat ze [beiden] op een fantastische locatie zitten... Want ook de kunstgalerie was op deze Relatieavond de toplocatie waarin De Bekker de special guest Carol Dona verwelkomde, omdat deze CEO van Ricoh maandag 3 september 2012 tot Bourgondiër van 2012 was gehuldigd.
 

Boven: Het tableau van Christiaan Lieverse dat bij Galerie Marc Peet Visser hangt met de vlinder die ook voorkomt op het evenemententerein en op de culinaire cheque [links] die Dona namens Ricoh en Heijmans doorgeeft aan een door hem uit te kiezen persoon.
oor he tableau staan ondermeer vlnr het Ruud van Eindhoven[2evl.] en rechts in rode robe Mieke Lathouwers voorzitter van de Hockeyclub ' s-Hertogenbosch en burgemeester Ton Rombouts.
 
-Links  boven: Jeroen de Bekker van Heijmans reikt Carol Dona de cheque uit. 

foto's © paul kriele, 6 september 2012.

De Heijmansdirecteur Jeroen de Bekker vroeg aan Dona ook iets terug te doen. Hij reikte de Ricohtopman een cheque uit voor een culinaire avond in Ons Kabinet in Vught, die Dona aan een door hem uit te kiezen persoon mag doorgeven.
Dit charmant trio liep over het terrein om bij de heren visitekaartjes in te zamelen. Niet voor een date, maar  waarvoor dan wel? Daar bleven ze nog duister over.

foto © paul kriele, 6 september 2012.


Terug naar boven