'Bourgondisch': drukke zakenavond, tevens uitkering paviljoenprijs

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-09-2013 | Gewijzigd op: 10-09-2013
Bericht van 10 september 2013 : Paviljoen van Zoete Lief wint paviljoenprijs
Wat velen niet weten is dat elk jaar 'Bourgondisch' een paviljoenprijs uitreikt aan het mooiste en best gestyleerde paviljoen op Bourgondisch 's-Hertogenbosch. Dit jaar keerde voorzitter Pieter Bak de prijs uit aan het paviljoen van restaurant Zoete Lief en de Bossche Wijnkoperij, dat was ingericht door de ontwerpster Marieke van Hamond-Prudon van Smaek ontwerpburo. De prijs bestond uit een toepasselijk pakket, beschikbaar gesteld door de Bossche Wijnkoperij.


Bericht van 5 september 2013: Grote drukte op zakenavond
Donderdagavond 5 september 2013 , tegen 5 uur werden er in het grote Bourgondisch paviljoen nog even de puntjes op de 'i' gezet:  De schoonmaakploeg reed nog een rondje  met de stofzuigers over de groene tapijten, de toiletdames staan gereed en de ontvangstladies hadden zich al voor de vroegste gasten gepositioneerd. De directie [onder wie Bernard Kuenen en echtgenote, voorzitter Pieter Bak en adviseur Gerrit Greveling namen ook nog wat zaakjes door.

-Boven: De Sint Jan vormt altijd weer een mooi decor.
-Links de centrale plek voor het podium en voor de restaurant Alliantie
's-Hertogenbosch. Daarnaast ook de bar van de  gezamenlijke cafees aan de Parade
..

foto's © paul kriele, 5 september 2013.

Nieuw het  infopunt voor de multi tasking ondernemer

Nieuw is uiteraard het mobiele  oplaadpunt en het informatiepunt voor de multi tasking ondernemer. Het heeft zich genesteld rechts achterin  in combinatie met restaurant Stoer.
De spik splinter nieuwe  pop-up winkel van Cor Unum  foto's © paul kriele, 5 september 2013
 Rechts de koffiebar van Smit & Dorlas.

Hierboven de nieuwe pop-up winkel van het jubilerende Cor Unum, die morgen officieel door burgemeester Rombouts in gebruik wordt genomen. Kunst is geen nieuw verschijnsel op Bourgondisch want kunst werd al door Galerie Mark Peet Visser [verhinderd door opening nieuwe galerie op Bastion Vught. eind september] ingebracht.Maar omdat Cor Unum 60 jaar bestaat is er voor deze Bossche potterie [zo lang het nog duurt] een plaatsje ingeruimd.
zie ook www.corunum-ceramics.nl
Wel nieuwkomers zijn restaurant  Moments van Marc en Pamela Cox-Dona en Bellagio en de terugkeer van 't Misverstant [tegenwoordig op Heidelust].

-Boven:Terwijl de schoonmaakploeg nog even met hun Dyson stofzuigers door het paviljoen rauschen neemt de directie [links] , met o.a. Pieter Bak en Gerrit Greveling de zaakjes nog even door.

foto's © paul kriele, 5 september 2013.

 Meer info via Bourgondisch

Terug naar boven