Jong talent op Bourgondisch editie 2014

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-03-2014 | Gewijzigd op: 13-03-2014
Bourgondisch ’s-Hertogenbosch organiseert -na het succes-voor de 2e keer 'Bourgondisch Jong Talent' waarvan de selectie plaats vindt op een 'Voorproefavond in mei. De talentenjacht  'Bourgondisch Jong Talent ' is nu al een tradite met als doel opkomende zelfstandigen kansen te bieden en zich te kunnen ontwikkelen. Daarbij beidt de organisatie van Bourgondisch 's-Hertogenbosch haar netwerk aan aan een nieuwe  jonge ondernemende generatie. 

Aanmelding voor voorproefavond in mei
Na aanmelding deze maand  kiest een jury drie genomineerden, die tijdens de Voorproefavond op 26 mei een pitch zullen houden. De winnaar zal onder begeleiding van vijf tutoren worden voorzien van advies op het gebied van accountancy, marketing, HRM, social media etc.

Bossche genomineerden -jonger dan 30 jaar- en nog geen twee jaar ondernemer, worden beoordeeld op hun creativiteit, toekomstperspectief en financiële haalbaarheid van het voorstel, en hun inzet. 

Meer info op http://www.bourgondisch-s-hertogenbosch.nl.
Winnaars van Jong Talent van 2013: Burning Paper met Roos Huijgens en Anne van der Ven.
foto © henk van esch, 27 mei 2013. 

De terechte winnaar van 2013 was Burning Paper met Roos Huijgens en Anne van der Ven. De jury beoordeelde Burning Paper als een bedrijf met veel potentieel. Beide damens vertolkten hun bedrijf met veel passie voor het product en toonden aan dichtbij de doelgroep te staan. De jury schatte de risicorendement verhouding in als positief waardoor het toekomstperspectief van Burning Paper goed lijkt.

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch: van vrijdag 12 t/m zondag 14 september a.s. op de Parade in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Donderdag 11 september relatieavond (alleen kaarten verkrijgbaar in voorverkoop).