Ploossche Hof

De Ploossche Hof, ook een topografische naam, ligt in de zuid-oostelijke hoek van Den Bosch Noord. Aan de zuid-oostelijke kant ligt Reit en aan de Westelijke kant  de Haren en noordelijk grenst het stadsdeel aan de Donk.

Het centrum van de Ploossche hof krijgt een nieuw hart met woonzorgcentrum, appartementen en winkels.De Ploossche Hof is, evenals de aangrenzende wijken gebouw in de jaren eind 60/begin 70.

Laatste artikelen binnen de categorie Ploossche Hof:

Ploossche Hof:  Vijfde bènkske bijna klaar

Ploossche Hof: Vijfde bènkske bijna klaar

Gepubliceerd op: 04-10-2010 | Gewijzigd op: 07-10-2010
Het vijfde Bossche bènkske komt te staan bij woonzorgcentrum Noorderkroon in het park Ploosshe Hof. Aan dat bènkske wordt nog druk gewerkt door een ploeg samengesteld uit bewoners van de wijk en uit bewoners van Noorderkroon, vertelt Hellen Hüsstege. Zij is bezig een in mozaïeksteentjes gevormd hondje in te leggen op de zitting van het betonnen bankje.
Lees meer
Nieuw hart voor Ploossche hof

Nieuw hart voor Ploossche hof

Gepubliceerd op: 01-08-2008 | Gewijzigd op: 13-12-2008
De begin jaren 2000 verloederde wijk Ploossche Hof ondergaat een metamorfose. De oplevering van de nieuwbouw met resp. appartementenblokken, onderin winkels en een woonzorgcentrum.. .
Lees meer
Ploossche Hof situatie

Ploossche Hof situatie

Gepubliceerd op: 14-08-2003 | Gewijzigd op: 0
Vandalisme en verpaupering rond verloederd winkelcentreum: De situatie op de Ploossche Hof was aanleiding er verscherpt toezicht in te stellen.
Lees meer