Onthulling ideeŽnbox La Vuelta Holanda 2020 in Stadskantoor

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-09-2019 | Gewijzigd op: 19-09-2019
......
Stadskantoor: Onthulling van de ideeënbus Vuelta Hollandia 2020 waar
wielrenners van  het wielerteam 'Coers Den Bosch' al een eerste  idee aandagen.

foto © henk van esch,  18 september 2019.

De Nederlandse organisatie van La Vuelta Holanda 2020 heeft zondagavond 15 september in Madrid het stokje overgenomen van de organisatie van La Vuelta, de Ronde van Spanje 2019. 
Woensdagmiddag 18 september 2019 werd in het Stadskantoor door wethouder Van Olden op ludieke wijze de Vuelta ideeënbus onthuld. Bij die onthulling kreeg de wethouder ondersteuning van groep 6 van basisschool  De Terp en een rits wielrenners.  
 
.....
-Gejuich na de onthulling van de Vuelta ideeënbus door wethouder Huib van Olden.
Links Jan de Wit en rechts Suzan van Iersel, projectleiders Vuelta 2020. 


-Hieronder: De jeugd van groep 6 van basisschool De Terp
gaf de wethouder met gejuich en applaus ondersteuning.


foto's ©  henk van esch, 18 september 2019.
.....

Die Vuelta-ideeënbox kan via de website www.lavueltaholanda.com met plannen of ideeëen wordnegevuld. Die suggesties kamken onderdeel uit  van La Vuelta Holanda 2020. Met al die initiatieven maken we er met elkaar één groot fiesta roja van!  Die ideeën kunnen van woensdag 18 september t/m 1 november 2019 in de ideeënbox die dan in het Stadskantoor staat wordne ingediend.  

 Achtergrond
De Ronde van Spanje start volgend jaar met drie etappes in Utrecht, Breda en ’s-Hertogenbosch. Op 14, 15 en 16 augustus 2020 doorkruist de koers niet minder dan 34 Nederlandse gemeenten in drie dagen. Het wordt een feest van, door en door de regio’s. De organisatie van La Vuelta Holanda is inmiddels aan de slag met de invulling van het evenement. Thema's hierbij zijn: feest, gezond stedelijk leven en duurzaamheid. Het evenement krijgt daarmee extra beleving via verschillende activiteiten van voor en door de inwoners, verenigingen, organisaties, partners, bedrijven en instellingen.

Terug naar boven