Pink Lemon : beste stek

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-06-2008 | Gewijzigd op: 30-01-2010
Het kleine, kleurrijke restaurant op Minderbroedersplein 28 is door Nieuwe Revue uitgeroepen tot beste Bossche stek. Omdat de broodjes [bagels] smaakvol zijn en de drankjes met gevoel voor detail worden geserveerd krijgt de bediening allerlei complimentjes Het terras op het plein krijgt een compliment vanwege het kleurrijke meubilair. De redactie hoopt dat er volgend jaar een zwembadje staat..Ook de kleuren van het interieur sprak de redactie erg aan en noemen de uitstraling van Pink Lemon, door een veelheid aan nuances, frivool. De redactie bezocht 30 terrassen in Nederland.
De nieuwe zaak van Pink Lemon 'Duizendenéén nacht'. Er hangt een bling bling-sfeer wat ook aan de entree met Maria's en zoete taferelen merkbaar is.
Het bestaande restaurant Pink Lemon op het Minderbroedersplein 28.
- foto's © paul kriele, 22 april 2008

Pink Lemon opende in Dode Nieuwstraat dependance voor grote groepen [workshops] 22 april 2008.
Pink Lemon, het gezellige, kleine en kleurijke café-restaurantje op het Minderbroedersplein 28, heeft al enige tijd een dependance. De zaak op Dode Nieuwstraat 31, voorheen een speelautomatenhal is geschikt voor grotere groepen die willen vergaderen of er een workshop houden.  Voor eigenaresse Liesbeth van de Velden is die aparte gelegenheid de gewoonste zaak van de wereld ondanks de sprookjessfeer van 1001 Nacht die er hangt.