Huldigingen topsportteams ís-Hertogenbosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-05-2012 Het stadsbestuur plant een huldiging- tenminste bij een landskampioenschap- van het topteam van basketbalclub Eiffeltowers.
Mochten de 'Towers' komende  donderdag 24 mei in Sportcentrum Maaspoort de vierde wedstrijd van de ‘best of seven’- finalereeks winnen, dan volgt  er die avond een huldiging door burgemeester Ton Rombouts en wethouder Sport  Huib van Olden,aansluitend om 22.00 uur op die van de NBB in de grote sportzaal.

Huldiging dames 1 Hockeyclub Den Bosch
Ook staat er op zondag 27 mei a.s. de huldiging voorzien van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch. Allereerst vanwege het behalen van de landstitel [zaterdag 19 mei]. Maar in het Pinksterweekend nemen de dames I deel aan de Club Champions Cup in Amsterdam. Als zij ook de Europese titel behalen, maakt dat de huldiging nog completer. De huldiging van de dameshockeyploeg vindt plaats op
Hiuldiging dames I Hockeyclub Den Bosch op zondag 27 mei /16.15 uur – in de pauze van het Marktprogramma van Jazz in Duketown - op het bordes van het Stadhuis door wethouder van Sport Huib van Olden.

Speciaal ontvangst snookerteam
Voorafgaand aan de huldiging van de hockeydames bereidt het stadsbestuur voor zondag 27 mei a.s. [15.45-16.15 uur] ook een ontvangst voor voor het Bossche snookerteam 'InterConnect De Dieze'. Dat behaalde afgelopen zaterdag 19 mei 2012 de landstitel in de KNBB Eredivisie Snooker 2011/2012. Het team bestaat uit: Misja van Vonderen, Brian Beekers, Jeroen van Driel, Joris Maas, Nick Tielemans, Jurgen Gruson, Jean Pierre van Vlerken en Remco Boseli.