Uitreiking Koning Willem 1-College Awards 2014

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-06-2014 | Gewijzigd op: 12-06-2014
Op woensdag 11 juni 2014 zijn de Koning Willem I College Awards 2014 uitgereikt: één voor Vakmanschap, één voor Innovatie en één voor bijdrage aan de Community.
Marvin Putuhena van de afdeling Finance, Banking & Insurance werd de ‘Student van het Jaar 2014’. Marvin zal het KWI- College in oktober vertegenwoordigen bij de verkiezingen tot landelijk ambassadeur beroepsonderwijs 2014 van de Mbo-Raad. De avond met dans, zang en persoonlijke filmpjes werd geleid door presentator Valerio. 

Uitreiking door dhr. Mol van de titel
'Student van het jaar 2014' aan Marvin Putuhena.
Links presentator Valerio
.

foto © ad siemons 10 juni 2014.

-Stef van der Heijden van de opleiding Onderwijsassistent ontving de Award voor bijdrage aan de Community,
-de Award voor Innovatie ging naar Lieke van der Velden van de opleiding medewerker Marketing/Assistent communicatiemedewerker.
-Jeroen de Roij van de opleiding Monteur koudetechniek won de Award voor Vakmanschap.
Student van het jaar 2014 Marvin Putuhena, die ook nog eens de 3e plaats behaalde voor Vakmanschap & Innovatie
.

foto © ad siemons, 10 juni 2014.

Student van het Jaar
Marvin Putuhena (19 jaar) uit Culemborg [Award voor vakmanschap & innovatie]heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, wil graag mensen helpen en bemiddelen tussen partijen. Hij is serieus, enthousiast en prettig in de omgang. En meedenkend! Toekomstplannen: hbo Recht, daarna zijn master halen om advocaat te worden.

Stef van der Heijden (19 jaar) uit Rosmalen [Award voor Community]
Stef , die sterk betrokken is bij de minderheden in de wereld, activeert jongeren om zich in te zetten voor jongeren in Zuid- Afrika, voor het jeugdproject Youth for Youth.
Alle genomineerden  voor de
KW1-College Awards
.

foto © ad siemons, 10 juni 2014.

Lieke van der Velden (19 jaar) uit Veghel [Award voor Innovatie]
Marketing is voor Lieke echt haar ding. Lieke luistert echt naar de wensen en behoeftes van de doelgroep, analyseert gegevens, vertaalt ze naar concrete acties, stelt plannen op en zoekt de publiciteit op. Toekomstplannen: hbo Commerciële economie. Haar droom: marketingmanager bij BNN.

Jeroen de Roij (22 jaar) uit Alphen [Award voor Vakmanschap]
Jeroen is uitgegroeid tot een geweldige vakkanjer; hij werd dit jaar Nederlands Kampioen Koudetechniek tijdens de Skills wedstrijden. Een nette vakman, rustig, zelfstandig, collegiaal, zelfverzekerd, met veel elektronisch inzicht.
Toekomstplannen: in oktober in Frankrijk Europeeskampioen (Euroskills) worden. In 2015 in Brazilië de uitdaging Wereldkampioen Koudetechniek (Wordskills).

Nick Ariëns (19 jaar) uit Heerewaarden [2e plaats Student van het Jaar, 2e plaats Award voor Vakmanschap en voor Innovatie]
Nick, die begiftigd is met uitstekende communicatieve vaardigheden, geeft nooit op als het even tegenzit, maar gaat door tot hij de oplossing gevonden heeft. Naast zijn studie is hij ook vrijwilliger in het theater in Druten, waar hij gasttechnici ondersteunt. Toekomstplannen: hbo Elektrotechniek

Pleun Tilborghs (20 jaar) uit Tilburg [3e plaats Student van het Jaar 3e plaats Award voor bijdrage aan de Community]
Tijdens haar stage op de Filippijnen zette zij een voorlichtingscampagne op over TBC -en voerde deze ook uit. Pleun is initiatiefrijk, spontaan, zelfstandig en betrokken.
Toekomstplannen: hbo Ergotherapie.
De vier winnaars voor Vakmanschap, Innovatie en Community naast de student van het jaar 2014 Marvin Putuhena.
vlnr Lieke van der Velden, Jeroen van Roij Marvin en Stef van der Heijden
.

foto  © ad siemons, 10 juni 2014.

Mathilde Donkersloot (20 jaar) uit Wijk en Aalburg [2e plaats Award voor bijdrage aan de Community]
Mathilde is gedreven, leergierig, proactief. Al jaren gaat ze in de zomer mee met een bouwploeg naar Bulgarije, weeshuizen opknappen en de catering verzorgen.
Toekomstplannen: Aviation Studies. Haar droom: luchtverkeersleider of Air Planner.


Terug naar boven