25-jarig jubileum KW1-College: terughoudende viering

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-03-2015 | Gewijzigd op: 06-03-2015
Het jubileum van het Koning Willem1-College wordt het hele jaar door gevierd, maar wel ingepast in een bestaande programmering van campusactiviteiten en bijeenkomsten. 'Dat komt doordat we een onderwijsinstelling zijn en daarom de festiviteiten bescheiden houden.' Zo licht Jeannette van Dijk van communicatie en pr het jubileum toe.

-Op 28 maart staat gepland een conferentie onder de titel ’Ouders in de branding’. Die wordt ivm het jubileum met enkele key note sprekers -André Baars en Jozef Oebelkas - opgeleukt. De laatste is bekend van het boek ‘Brieven van mijn moeder’.

- Ook de jaarlijkse opening van het schooljaar [28 augustus 2015] wordt opgepimpt met een topspreker. De dagvoorzitter is dan Chazia Mourali die ook de conferentie van 28 maart presenteert.

Dan staan er nog een bijeenkomsten gepland, voor de ouders en een interessante ontmoeting voor de studenten. Van beiden moet de opzet en inhoud nog worden uitgewerkt.
'Maar alles wat er dit jaar gebeurt krijgt een kroontje en een feestelijk lintje,' zegt Van Dijk. Zo ook de jubileum uitgave rond 25 jaar Koning Willem 1 College.