KW1C kappers- lify styleshow

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-05-2016 | Gewijzigd op: 25-05-2016
 
De winnaars van de life style en kappershow door bolstudenten-[niveau 3] van het Koning Willem 1-College.
 

Maandag 23 mei 2016 gaven de eerstejaars bol-studenten (niveau 3) van het Koning Willem I College een life style show. Dat gebeurde na de opdracht van het docententeam en KIL&SANT om aan de hand van een thema ipv individueel  nu eens in groepsverband een concept uit te werken in haar, make-up, kleding, modelkeuze, muziek en beeld.

In plaats van met elkaar de individuele competitie aan te gaan, werden de studenten uitgedaagd om
in groepsverband samen te werken en tot een fantastisch eindresultaat te komen.
Zoals bij een echte fashionshow is de chef de cabine - in dit geval d edocent- verantwoordelijk voor het verloop van deze samenwerking en het uiteindelijke eindresultaat.

Tijdens een anderhalf uur durende show toonden zeven groepen van 59 studenten met in totaal 120 modellen hun uitwerking van hun thema. Een kritische jury beoordeelde hun blokken en het haar.

 
 Hairstylisten en life style in New York..  


Het blok met het thema Bohemian Hippie, met chef de cabine (docent) Inge van der Donk, mocht de Pro Duo Award in ontvangst nemen en deze studenten mogen een najaarstrend presentatie van Pro Duo bijwonen. Maar uiteindelijk zijn alle studenten winnaars! Want zij hebben met zijn allen waanzinnig haar gemaakt en een geweldige show neer gezet onder leiding van Dennis Kil - eigenaar KIL&SANT- en presentator van de avond.

Het Koning Willem I College is de eerste kappersvakopleiding in Nederland die dit traject initieert voor haar eerstejaarsstudenten en zet hiermee een groot voorbeeld.