KW1C: Ton Rombouts op schrijfmarathon en opent Jeroen Boschzaal

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-12-2017 | Gewijzigd op: 07-12-2017
.. 


Burgemeester Ton Rombouts opent Jeroen Boschzaal en doet mee aan schrijfmarathon.

Op de schrijfdag in het KW1C op initiatief van Amnesty International hebben in de School voor de Toekomst studenten en ook oud burgemeester Ton Rombouts brieven geschreven aan gevangenen die, verspreid over de wereld, onterecht vast zitten. In de School voor de Toekomst werd de grote zaal voor studies en ontmoetingen geluiddicht gemaakt en kreeg ook een technisch upgrading.-Links Een tafereel uit de Jeroen Boschzaal
in De School voor de Toekomst die na
een upgradiing [o.a. geluidsisolerend] door oud-burgemeesterTon Rombouts werd geopend.

-Onder: Oud burgemeester Ton Rombouts temidden
van studenten die deelnamen aan de schrijfmarathon.
 
 
foto's © pelle bonink, 7 december 2017.


Bericht van 5 december 2017 Schrijfmarathon Amnesty International 
In deze week [4 t/m 8 december 2017] doen studenten van het KW1 College mee aan speciale activiteiten die gericht zijn op de Rechten van de mens. Dat kan gaan door brieven of kaarten te versturen naar Amnesty International. Voormalig burgemeester Ton Rombouts verricht woensdag de opening van de schrijfmarathon. Zelf schrifjt Rombouts aan langdurig vastzittende gevangenen, van wie niet duidelijk is of zij terecht of onterecht gevangen zitten.Ook de directie van het KW1 College doet aan de schrijfmarathon mee.

Behalve deze interne actie is er ook een bezoek aan Kamp Vught en houdt  Özcan Akyol en oorlogsfotograaf Marielle van Uitert een lezing.