Studenten KW1C halen € 2.680 op voor 3FM Serious Request

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-12-2019
Vrijdagmiddag 20 december 2019 hebben bestuursvoorzitter van het Koning Willem 1 College Cor van Gerven Mirabel van Lieshout, docent van het KW1C Evenementbureau, op het Winterparadijs  een cheque van  €2.680 overhandigd aan de dj's van Radio 3FM Jorien en Mark die rond 14.00 uur arriverend vanuit Goes door Brabant naar Den Bosch kwamen gelopen. 
Bestuursvoorzitter van het
KW1C Cor van Gerven en Mirabel van Lieshout, docent van het KW1C Evenementbureau,
overhandigen op  vrijdagmiddag 20 december 2019 op het Winterparadijs
aan de dj's Jorien
en Mark de cheque van € 2.680.

..........................................................

De studenten zette de middag het Winterparadijs in een sfeer met optredens, een photobooth, santa runs, plaatjes aanvragen bij DJ Max en natuurlijk de schaatsbaan. Ondanks de regen was de opkomst van studenten groot. Hoewel het niet koud was, gingen de handenwarmers, kerstsokken en warme chocomelk als warme broodjes over de toonbank. Alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van mensenhandel.
Onder het motto “Wij geven een warme hand aan 3FM Serious Request” stelden studenten van het Koning Willem I College het terrein van het Bosch’ Winterparadijs vandaag volledig in het teken van de landelijke goededoelenactie. Hiervoor werkten zij samen met de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Burgermeester Mikkers sprak zijn waardering uit voor de samenwerking met de studenten: “Het enthousiasme waarmee de studenten deze actie hebben opgezet is geweldig. Het heeft een positieve invloed op deze dag, de stad ’s-Hertogenbosch en de samenleving in het algemeen.”

Cor van Gerven, lid College van Bestuur van het KW1C: 'Ik ben ontzettend trots op onze studenten, om de acties die zij hebben gedaan om geld op te halen, maar ook omdat ze in zo groten getale aanwezig zijn vanmiddag.
Voor elke student of medewerker die hier vandaag naartoe is gekomen zijn doneren wij als College van Bestuur één euro aan 3FM Serious Request.” Slachtoffers van mensenhandel Met The Lifeline zet 3FM zich dit jaar samen met het Rode Kruis in voor slachtoffers van mensenhandel. ‘