KW1C: winnaars 'Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst 2020'

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-02-2020 Het Koning Willem I-College nam voor het derde jaar op rij de 'Scholenprijs bedrijfsautotechnicus van de toekomst' in ontvangst . Dat gebeurde op de vakbeurs Auto Prof AMT Live in Gorinchem. Het is een prijs van AMT, BOVAG en Innovam die toegekend wordt aan de beste school in de bedrijfsautotechniek. In die competitie doen bijna alle scholen 'Bedrijfsautotechniek' mee aan die competitie.
 
....
....
-Bovenaan: Het KW1-College als de winnaar van de AMT live Scholenprijs 
-Hierboven: Joey Swinkels als: 'Beste Bedrijfsautotechnius van de toekomst 2020'
-Hieronder: JoeySwinkels temiddenvan zijn leraar Toon Bertens [l.] en zijn leermeester Eric Jan van de Meulengraaf van Rüttchen.
....

De uit Sint-Oedenrode afkomstige student Technisch specialist bedrijfsauto's Joey Swinkels slaagde erin om de individuele prijs 'Beste bedrijfsautotechnicus van de toekomst 2020' te winnen. Joey is werkzaam bij Rüttchen Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Veghel. Hij kwalificeerde zich door een hoge individuele score bij de online kennistest te behalen. Vervolgens bewees hij zich bij de halve finale waar hij praktische storingen oploste. Tijdens de finale nam hij het op tegen een andere student en is het hem gelukt om als beste te eindigen.

Thieu van den lzen, directeur van de afdeling Mobiliteit en Logistiek van het Koning Willem I College: "Als school werken we nauw samen met de leerbedrijven om het beste in de studenten naar boven te halen. Dit doen we door in te zetten op goede begeleiding, vakkundige leraren en goede aanvullende ondersteuning. Vol passie en enthousiasme zetten we ons met z'n allen dagelijks in voor het succes van onze studenten".